це тільки трекер, він тільки пише трек, карт на ньому немає, тільки схематичний світmathst писав: igo?
навігація в мене - це телефон з igo
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
це тільки трекер, він тільки пише трек, карт на ньому немає, тільки схематичний світmathst писав: igo?
коли писав телефоном, писав ось цим https://play.google.com/store/apps/deta ... ials&hl=rumathst писав: це я зрозумів, мав на увазі на телефоні трек можна писати за допомогою igo чи використовуєш ще якісь додаткові проги.
Відколи змінили методику замірів витрати пального, від тоді в паспорті повна ахінея по росходу.pavlo09 писав:wazzup, як думаєш, дизельний пиж 308 з роботом РЕАЛЬНО вкладається в паспорті дані з розходом? Пише що бере ще меньше за твій...
Я можу вкластися в паспортні дані, думаю і з тим можна, не з неба вони ж розходи писали.pavlo09 писав: як думаєш, дизельний пиж 308 з роботом РЕАЛЬНО вкладається в паспорті дані з розходом? Пише що бере ще меньше за твій...
та, по місто старт-стоп 100% екомоніший!RULES писав: Думаю вкладається, бо з роботом він має систему старт-стоп
починаю рахувати видатки на пальне. і заодно заміряв від відстрілу до відстрілу, вже енний разDeep_Shadow писав: По баку (від відстрілу до відстрілу?) не заміряв?
точноweber писав: Можна посадити на монтажну пінку
так, те кріплення до 6", плюс не можу купувати в нас речі, які значно дешевші на ебеїmathst писав: правда дивись чи по ширині тобі підійде.
автобан був класний, по всій території Чехії, але *сі зістарив*. але апргрейд роблять чудовий, буде казка, коли закінчать.weber писав: В Чехії найгірший в Європі автобан, дик-дик дик-дик більшість шляху
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей