Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- Andriy01
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
pikach00, думаю, 10 таких "диверсантів" заслати до Львова не проблема.
Наші поширять інфу по львівському нету і ненависть львівських до Донбасу створена і забезпечена.
Наші поширять інфу по львівському нету і ненависть львівських до Донбасу створена і забезпечена.
- Jack
- Ім'я:Jack
- Номер:BC5610ii
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 3 рази
Re: Виродки на дорозі
Мене різанув камуфлований наглухо паджеро ІІ без номерів і попхав на червоне....
Так що не тільки Донбас.
Так що не тільки Донбас.
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
пяний урод на жигульці залетів в мій паркан на пасічній, люди кажуть шо на пасічній людину збили... в когось є якась інфа?????
я поки його тримаю, визвав ментів
я поки його тримаю, визвав ментів
Work hard! Play hard!
- Dexter
кароче людину він збив на ДСК і дуже сильно
ось як виглядає його лобовуха під моїм парканом

сам алкаш свалив, бо я був з мамою і 55кілограмовою собакою на поводку і не міг його знешкодити
але мусара вже понаїзджали, оголосили план перехват, відпишусь чим закінчиться

ось як виглядає його лобовуха під моїм парканом

сам алкаш свалив, бо я був з мамою і 55кілограмовою собакою на поводку і не міг його знешкодити

але мусара вже понаїзджали, оголосили план перехват, відпишусь чим закінчиться

Work hard! Play hard!
- t309
- Ім'я:t309
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Сьогодні один бидляка попався
їду по франка до центру, перед поворотом на саксаганського пригальмовую і зупиняюсь бо далі корок (щоб не перекривати рух по саксаганського) чую ззаду якесь чмо на чомусь чорному (вроді мазда шоста, або октавія) сигналить, ну я про себе його послав, але бачу то чмо виходить з своєї тачки, ну я опускаю скло і питаю що нада, він дьоргає за клямку, але двері заблоковані тоді сморознув таку фігню, "ти шо не бачиш в мене правий поворот включений"
я йому кажу а ти бачиш що тут перехрестя і за ним пробка, а воно мол там купа місця (в смислі на перехресті) ясно що був посланий, але ви прикиньте наскільки наглим тре бути і наскільки тре плювати на всіх навколо щоб так поводитись!!! номер його машини нажаль не подивився 
їду по франка до центру, перед поворотом на саксаганського пригальмовую і зупиняюсь бо далі корок (щоб не перекривати рух по саксаганського) чую ззаду якесь чмо на чомусь чорному (вроді мазда шоста, або октавія) сигналить, ну я про себе його послав, але бачу то чмо виходить з своєї тачки, ну я опускаю скло і питаю що нада, він дьоргає за клямку, але двері заблоковані тоді сморознув таку фігню, "ти шо не бачиш в мене правий поворот включений"

https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- tjey
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
t309,
просто в нас ніхто не думає про інших. І сам не проїду і іншим не дам ... На перехресті чорновола городоцька завжди екето 4мо вилізе на перехресті заблокує ціле перехрестя бо там корок + у пішоходів зелене. Всі чекають чекають фафакають , а потім наглим образом на червоне змушені їздити
просто в нас ніхто не думає про інших. І сам не проїду і іншим не дам ... На перехресті чорновола городоцька завжди екето 4мо вилізе на перехресті заблокує ціле перехрестя бо там корок + у пішоходів зелене. Всі чекають чекають фафакають , а потім наглим образом на червоне змушені їздити

- Dexter
по тому, що я писав вище: пішоход насмерть
пяницю зловили

Work hard! Play hard!
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Dexter, забирай доки і ключі від машини!
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

-
їду сьогодні зі Стрия, їду 150, справа море машин, їду по лівій. приблизно на швидкості 180 впирається в мене октавія, я не можу з'їхати. там блимання і все таке. приблизно через хвилину з'явився коридор, я його пропусти, а він обігнав і гальмує передімною 

- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Учітєль, фулі... Таких море[emoji38] [emoji35]wazzup писав:їду сьогодні зі Стрия, їду 150, справа море машин, їду по лівій. приблизно на швидкості 180 впирається в мене октавія, я не можу з'їхати. там блимання і все таке. приблизно через хвилину з'явився коридор, я його пропусти, а він обігнав і гальмує передімною
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
wazzup, до 180км ше зі стрия розганявся напевно
, а ти йому завадив встановити особистий реконрд швидкості.

Impossible is Nothing
-
я чітко тримаюся лівої, коли є можливістьLiuskywalker писав: Учітєль, фулі... Таких море
там tsi писало, значить 1.8, запас в нього був, але нафіга таке робитиT5-R писав: до 180км ше зі стрия розганявся напевно , а ти йому завадив встановити особистий реконрд швидкості.

я шо бонд, джеймс бонд, взяв і зник

-
- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 63 рази
wazzup, а в чому суть того tsi ?
Іхав якось за 1.8 t так при 180 в нього вже машина єлі розганялась(впринципі моя не набагато краще розганялась
)
Іхав якось за 1.8 t так при 180 в нього вже машина єлі розганялась(впринципі моя не набагато краще розганялась

- mikenat
- Контактна інформація:
А мне вот вообще одно интересует - где на трассе Стрый - Львов можно разгоняться больше 130 км/ч??? И зачем? Трек, блин, нашли? Мало там по бокам крестов и венков стоит?
- fen
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 1 раз
на ГАЗ-2217-404 точно нема деmikenat писав: А мне вот вообще одно интересует - где на трассе Стрый - Львов можно разгоняться больше 130 км/ч??? И зачем? Трек, блин, нашли? Мало там по бокам крестов и венков стоит?

- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
тут дело не в названии авто а в его комплектацииfen писав: на ГАЗ-2217-404 точно нема де

тут можно и во Львове сделать такие цифры

Есть участки которые позволяют и 155 (чистыми ) делатьmikenat писав: А мне вот вообще одно интересует - где на трассе Стрый - Львов можно разгоняться больше 130 км/ч???

Что под этим всем подразумевалось ?mikenat писав: И зачем? Трек, блин, нашли? Мало там по бокам крестов и венков стоит?
З повагою Black.
-
я не дуже знавець вагінів, але 1.8T то старенький бензиновий з турбіною 150 коників, чесно кажучи ніколи того маркування на октавії а5 не бачив, можливо на тур тільки йшов, 1.8tsi - 160 коників, новіший, точно на а5andreyclk писав: а в чому суть того tsi ?
Іхав якось за 1.8 t так при 180 в нього вже машина єлі розганялась(впринципі моя не набагато краще розганялась )
ну і в одного і другого максималка далеко за 200
Востаннє редагувалось Нед, 07 вересня 2014, 21:19 користувачем wazzup, всього редагувалось 1 раз.
- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Ага,i масла лiтр на 1000км-:)
- mikenat
- Контактна інформація:
И где там знаки автобана, что разрешают 130+20 ехать? Там 130 - максимум.Black писав: Есть участки которые позволяют и 155 (чистыми ) делать
То, что на дороге, где разрешено максимум 130 и где ездит куча мирного населения гонять выше 150 - идиотизм и наплевательство на жизнь и безопасность других. Хотите летать - так вперед на спецтрассы, там и летайте хоть 1000 км/ч. Но не там где другие ездят.Black писав: Что под этим всем подразумевалось ?
Вот именно на нем на единственном у нас в Украине месте, где разрешено 130+20 , трассе Киев - Борисполь, летал 150 км/ч. По GPS. По спидометру 160 было. У меня паспортные 154 км/ч.fen писав: на ГАЗ-2217-404 точно нема де
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
Дехто там і 270кмг літав 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей