Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
-
- Ім'я:Inf24
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
пане "ОККО", а чому б групам компаній, у котрих однакова ціна на паливо, не відбудувати/побудувати власний НПЗ на наших теренах ?
Переваги очевидні - трубопровід є, площадка є або можна побудувати свою з нуля, конкурентоспроможність - у ваших руках, нові робочі місця - "+", власні великі сховища і менша залежність від $ - також у ваших руках...
а то гроші на ребрендинг і побудову нових АЗС є, а на щось більше - ....
Переваги очевидні - трубопровід є, площадка є або можна побудувати свою з нуля, конкурентоспроможність - у ваших руках, нові робочі місця - "+", власні великі сховища і менша залежність від $ - також у ваших руках...
а то гроші на ребрендинг і побудову нових АЗС є, а на щось більше - ....
Востаннє редагувалось П'ят, 05 вересня 2014, 09:09 користувачем inf24, всього редагувалось 2 разів.
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Re: ОККО
inf24, ну ти як не з цього світу . Просити спекулянтів стати виробниками ...

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Dexter, панімаєш братушаня, ва-пєрвих, якби тіп сказав "давай сьогодні бабло, а завтра будуть стулья" то одне, але він не сказав. во-вторих, якби курс на ранок впав, а тіп і далі хотів би продавати по вчорашньому курсу, хоч закупив то діло по ше меншому курсу, то він прав, да? 

Sad, but true.
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
А почему бы не думать головой, перед тем как задавать вопросы? Ты и вправду думаешь, что не построить пять-десять АЗК даст возможность построить НПЗ??? Разницу между торговлей и производством хотя бы минимально ощущаешь? В детстве не пробовал играть в экономические симуляторы?inf24 писав: пане "ОККО", а чому б групам компаній, у котрих однакова ціна на паливо, не відбудувати/побудувати власний НПЗ на наших теренах ?
Если так будет проще, то прикинь сколько нужно денег для того, чтобы открыть хлебный магазин, в котором будешь продавать булочки закупленные в ближайшей пекарне. И сколько нужно денег, чтобы запустить эту самую пекарню? Или, чтобы по теме форума: магазин запчастей и производство этих запчастей, где разница будет еще больше. С бензином и его производством разница будет плюс-минус рядом.
Постройка полноценного НПЗ - это 3-5 лет и несколько (3-10) миллиардов долларов. Состояние Антонова (OKKO) - $121 млн, Ереемеева (WOG) - $87 млн (там еще вроде пару партнеров по столько же, но и бизнес там не один). Кого еще добавим, чтобы на заводик наскрести?
З.Ы. И контрольный вопрос: Дрогобыческий НПЗ у нас сильно загружен?
- ОККО
- Контактна інформація:
Пеленальний столик знаходиться в санвузлі для інвалідів. Даний санвузол закривається на ключ. Всі працівники проїнформовані про те, що на вимогу клієнта потрібно видавати ключ. Ми розмістимо наклейку, яка буде інформувати клієнтів про наявність пеленального столику.BOXER писав:ОККО, куди пропав пеленальний столик з заправки в Сокільниках?прийшлось памперс міняти на вашому шкіряному диванчику в Пасті Міа
- ОККО
- Контактна інформація:
З приводу цін, ось фактично всі відповіді від третьої сторони на задані тут питання:
Интервью с Сергеем Куюном, руководителем консалтинговой группы "А-95"
http://112.ua/interview/sergey-kuyun-ek ... 03083.html
Интервью с Сергеем Куюном, руководителем консалтинговой группы "А-95"
http://112.ua/interview/sergey-kuyun-ek ... 03083.html
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
коли були поінформовані? зараз чи ще тоді? бо тоді на питання про столик, сказали шо нема взагалі. а рішення розмістити його в туалеті для інвалідів... навіть не знаю як реагуватиОККО писав: Пеленальний столик знаходиться в санвузлі для інвалідів. Даний санвузол закривається на ключ. Всі працівники проїнформовані про те, що на вимогу клієнта потрібно видавати ключ.

Sad, but true.
-
OKKO - а окрім горілки і її похідних з підпільних цехів
у магазинах кефір буває?
Бо не всі люблять оковиту ще й на заправці біля авто чи за рулем.
Хоча міліціянти таких люблять
Бо ітак пепсі, кола на ортофосфорній кислоті в холодильниках стоїть - може і кефір там стояти - корисніше все ж таки

Бо не всі люблять оковиту ще й на заправці біля авто чи за рулем.

Хоча міліціянти таких люблять

Бо ітак пепсі, кола на ортофосфорній кислоті в холодильниках стоїть - може і кефір там стояти - корисніше все ж таки

-
Це дуже добре, що позакриваються багато АЗС - швидше на електриці їздити будемо.
Але ще швидше - на конях, велосипедах і взагалі - нащо їздити...
Я ж казав, що реальна ціна бензину зараз - біля 10 грн - вся інша надбавка йде невідомо куди, бо того не видно ні на дорогах (зауважте за цю статтю йде передоплата при купівлі бензину) і взагалі ніде для звичайних водіїв.
Але ще швидше - на конях, велосипедах і взагалі - нащо їздити...

Я ж казав, що реальна ціна бензину зараз - біля 10 грн - вся інша надбавка йде невідомо куди, бо того не видно ні на дорогах (зауважте за цю статтю йде передоплата при купівлі бензину) і взагалі ніде для звичайних водіїв.
- rubilnik
- Ім'я:Роман
- Номер:АТ
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 10 рази
inf24, хто буде брати кефір на заправці? І він довго не стоїть
пивас певно добре розходиться, алко і неалкону для мене принаймі
а водка то таке, щоб було, купляють хіба вночі коли нема де купити

-
Ну та - країна алкозалежних ніколи не прогресувала.rubilnik писав:inf24, хто буде брати кефір на заправці? І він довго не стоїтьпивас певно добре розходиться, алко і неалкону для мене принаймі
![]()
а водка то таке, щоб було, купляють хіба вночі коли нема де купити
На рахунок кефіру - я люблю кефір, хтось любить нормальне нехімічне сало з часником, для чого ж на АЗС маркет - аби набити жолудок "тирсою" і залити то все кавою, вірніше темним розчином не знати чого?
Коли буваю автівкою вночі у Львові, не проти кефіру.
На рахунок цін на бензин АЗС поступають дещо інше - вони бодяжать імпортований бензин з г.ном і видають його за А-....
Приклад 1) - зимою їхав по трасі Стрий-Львів, між Миколаєвом і Львовом є 2 заправки Шелл, заїхав на одну з них, набрав СПЕЦІАЛЬНО У КАНІСТРУ 10л А-92 і пішов заливати в бак через сито (бо так все видно і запах чути шо лиєш) - так тхло якимось спиртаком, що ужас був просто.
Їхав в той же день зі Львова, на кільці Метро-Епіцентр є укрнафта - також взяв спеціально 10л А-92 у каністру - також запах спирта був, але в набагато меншій кількості. Висновок напрошується сам - не все золото, що блистить.
Так що на рахунок плакання в носову хустинку - не треба гнати пургу, що ОККО і їм подібні нічого не заробляють - там круговий заробіток, тільки яксть від цього 100% ніяка - підшаманять аби авто не стукотіло і взагалі не стало і продають під видом "А-95 набодяжена"
Приклад 2) - зимою знайомий заїхав заправити соляру - проїхав трохи і влетів у 2.5 тис. євро - у літній солярі був бензин (аби та не застивала на морозі) - наслідок форсунки і ще щось там пішло спати. А чек він не брав, хоча за таке заправка також би відмазалася
Востаннє редагувалось Суб, 06 вересня 2014, 20:48 користувачем inf24, всього редагувалось 1 раз.
- rubilnik
- Ім'я:Роман
- Номер:АТ
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 10 рази
inf24, а до чого шелл і укрнафта до окко? Заправ на окко в каністру, вогу чи лукойлі в каністру, нічого не почуєш
про шел мовчу, в нас їх нема

-
В мене знайомий, в копійку заправляє на ОККО, бо немає більше де в себе заправляти - машина або не їде, або ривками, або завести важко. Постійно потім карб миє. Пів містечка того (Жидачів) водіїв, всі таксисти плюються на ОККО як на гидоту. Я про це писав, але пан ОККО то пропустив ігнором.rubilnik писав:inf24, а до чого шелл і укрнафта до окко? Заправ на окко в каністру, вогу чи лукойлі в каністру, нічого не почуєшпро шел мовчу, в нас їх нема
Я на ОККО, ВОГ, Лукойл, шел НЕ заправляюся принципово - злодіїв не фінансую.
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Я просто оставлю это здесь (С)motor87 писав: ОККО, нема довіри від людей, може пора написати рапорт керівництву?
Взято отсюда: http://forbes.ua/ua/persons/34-antonov- ... borisovichСамый эффективный продавец топлива в стране. Среднесуточные продажи на одной заправке ОККО превышают 6,5 т при среднем показателе по стране 2 т.
- ОККО
- Контактна інформація:
Від початку всі в курсі, де він є. А тепер - вже остаточно всі :)BOXER писав: коли були поінформовані? зараз чи ще тоді? бо тоді на питання про столик, сказали шо нема взагалі. а рішення розмістити його в туалеті для інвалідів... навіть не знаю як реагувати![]()
Щодо розміщення. Там, де є можливість, ми встановлюємо підвісні пелентори, де немає - ставимо розкладні. На наших АЗК туалет для інвалідів - це окрема вбиральня, обладнана поручнями. Зазвичай габарити приміщення дозволяють поставити там пеленальний столик, є можливість закритися з дитиною, щоб не було інших відвідувачів. Закордоном, в аеропортах, наприклад, це нормальна практика.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей