Район там ацтой. Бачу ніяк продати все не можутьLui писав:На правах реклами є м2 в масиві Пасічний ЖБК Ваш Дім по 8500грн - якщо когось зацікавить пишіть мені в ПП

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Район там ацтой. Бачу ніяк продати все не можутьLui писав:На правах реклами є м2 в масиві Пасічний ЖБК Ваш Дім по 8500грн - якщо когось зацікавить пишіть мені в ПП
Заповнення пустот в стінах фундаменту силікатною цеглою, що заборонено нормами, бо вона як губка впитує вологу і за декілька циклів починає сипатися. Стіни капітальні з неї будують, норми дозволяють, але жити там буде некомфортно бо має ряд недоліків, лише один плюс - звукоізоляція хороша, а ще один, але то для забудовника плюс - низька ціна. Читав на форумах їх зданих будинків, то штукатурять не всі стіни, інженерні мережі запроектовані та зроблені через одне місце, низька якість внутрішніх робіт. Немає газовідвідних стояків під котли, весь будинок рясніє трубами пластиковими і дуже часто ті труби знаходяться біля вікон, так що задувати в квартиру відпрацьовані продукти згоряння будуть, бачив на власні очі то в Рівному. Багато ще всякого неприємного, одне з яких це 7-9 квартир на площадці та один ліфт на під"їзд, кароче гетто пздц буде.weber писав: А конкретно про якість по Набережному хтось напише? Чи так, на глаз оприділяєте?![]()
а про НК читай мій пост вище.щоб стіна "сіла"
Такі да - таке відчуття що вовки з лісу скоро вийдутьpikach00 писав: Район там ацтой. Бачу ніяк продати все не можуть
жесть. то хіба так можна в багатоквартирних робити по нормах щоб вихлопна труба торчала тупо зі стіни біля чужих вікон ?Smith Wesson писав: Немає газовідвідних стояків під котли, весь будинок рясніє трубами пластиковими і дуже часто ті труби знаходяться біля вікон
ну і шо.. вони ж вихлопні гази викидають на вулицю через цю трубу ?BOXER писав: парапетні котли.
в багатоквартирних будинках ясно що не ставитиBOXER писав: ну такий принцип в тих котлах. то шо їх не ставити нікому через це?
Прикинь, парапетні і в шиделя теж ставлять.BOXER писав: парапетні котли
Той димоход коштує шалені гроші, от НК тому їх не ставить і маємо таку ціну за м2, а всі дрочери що там купили квартири кажуть що інші забудовники зажрані зі своїми цінами, але якщо додати вартість димоходів, розбити вартість ліфта на 3-4 квартири на площадку а не на 7-9 та туж цеглу навіть, от і вийде різниця.vovka писав: а що інших котлів не існує ? проектується димохід і ставиться котел який працює з димоходом і викидає вихлопи на кришу.
Ренуар то Кн.Ольги? Незнаю хто там підрядник в Ріела, але там район трохи стрьомний, може в майбутньому, коли трамвай до стадіону продовжать то буде хорошим, зараз би там не брав, та і по чуткам там ніфіга не продається.telko писав: що скажеш про Ренуар і Еко-дім Підголоско?
в мене в новобудові був димохід, але звичайний цегляний.. котел атмосферний.Smith Wesson писав: Той димоход коштує шалені гроші
Дякую за інфу!Smith Wesson писав: Ренуар то Кн.Ольги? Незнаю хто там підрядник в Ріела, але там район трохи стрьомний, може в майбутньому, коли трамвай до стадіону продовжать то буде хорошим, зараз би там не брав, та і по чуткам там ніфіга не продається.
Еко-дім на Підголоско дуже повільно будується на відміну від їхніх інших будинків, підозрюю що теж продажі не дуже, Нова оселя в тому районі кращий варіант як на мене. Бо мав я від Еко-дому квартиру на Скрипника, дякувати богу продав, якість як на ті гроші не дуже, двері вхідні в квартиру я хіба б такі в підвал поставив. Перегородки на ребро, але то впринципі Універсал-проект у всіх своїх будинках такі закладає.
Зараз ставлять збірні, ззовні йдуть шлакобетонні блоки, всередині або керамічні або з нержавійки. Якраз в той що всередині блок і виводяться гази та йдуть догори, а в простір між блоками ззовні та всередині заходить повітря з даху та рухається донизу, таким чином охолоджуючи блоки що є всередині.vovka писав:в мене в новобудові був димохід, але звичайний цегляний.. котел атмосферний.Smith Wesson писав: Той димоход коштує шалені гроші
кажуть шо бажано б загільзувати тепер. відать тоже продешевили, але хоть якийсь димохід є.
родич взяв квартиру недавно по 7500 метр (при доларі 12), то там теж є димоходи.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей