Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я собі відразу так і подумав "пррр...стаять Ракєль" в мене ж не гтіThorn писав: от бачиш, а у вищеназваних такого немаэ, ы розхыд палива менший в тисячу раз
Ромкабєлий на пижику таке вимутивSluva писав: хтось в якомусь бортовику писав що в нього середня на Закарпаття і назад вийшла 90км\год...так от не вірю!!!
а ну тут детальніше.. їду знову в ті края, хотів би заїхатиSluva писав: Мужієво в кафешку "Настрій" порції болгарські,ціни приємні
в пп кинувandrew писав: а ну тут детальніше.. їду знову в ті края, хотів би заїхати
називається сказав, як в муку перднув...rubilnik писав: Fobos, де ділась чотка управляємость фієсти?
То ти мені питання задав? Гума у мене нова, Fulda EcoControl HP, дуже гарно поводиться на сухій і мокрій дорозі, мені подобається, а що до аквапланування, тут від ситуації залежить.rubilnik писав: Яка резина стоїть?
Дуже багато залежить від резини, я на росаві плавав капєц, а тойо тримаються мокрої дороги як вкопані
На вихідні взагалі не бачу туди резону їхати...там куча народу. Я їхав заради того щоб в термальних басейнах покиснути..ради самого озера я б не їхав...Fobos писав: Є зміст їхати туди на вихідні? Бо коли вертався з Болгарії, планували на пару днів на закарпатті провести
А де там нормальні місця, щоб всяких бабок старих - гнилих не було? Я раз як в Косоні побачив хто там кисне, то бажання залазити відпало вопшеSluva писав: Я їхав заради того щоб в термальних басейнах покиснути
Ну тоді однозначно вартує,хоча б для саморозвитку...але ціна проживання вища ніж просто КарпатиFobos писав: ну я так, на шашлик-машлик, винця попити, щоб не в Славськ пертися.
я шота вапше не можу найти шпрота в межах кільцевої і чуток далі, щоб там були тайоти в мому кузовіBOXER писав: а б/у є шось?
В плані скушно так...стало не цікаво шось удосконалювати..хоча поле для маневру є,а продавати зачєм? їздить безпроблемно тай їздить...я в тому плані як удав....магу і 20років на ній їздитиTaras:) писав: продавай Корову, тобі бачу скучно стає))))
таке треба вмітиSluva писав: магу і 20років на ній їздити
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей