коли я особисто оглядаю машину і бачу такі "нарізки" то в мене складається не надто хороше враження про власникаFobos писав: Віддавати 1600грн. за шланг, якщо можна вставити трубку і зремонутвтаи все за 30грн. по крайній мірі нерозумно.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
коли я особисто оглядаю машину і бачу такі "нарізки" то в мене складається не надто хороше враження про власникаFobos писав: Віддавати 1600грн. за шланг, якщо можна вставити трубку і зремонутвтаи все за 30грн. по крайній мірі нерозумно.
Будь який власник автомобіля в першу чергу думає про свій кошельок, і про те як саме він буде юзати машину і чи то надійно буде саме для нього.T5-R писав: коли я особисто оглядаю машину і бачу такі "нарізки" то в мене складається не надто хороше враження про власника
vovka писав: буде привід для торгу
а хто його знає, всяке може бути, а може і небути :)Novel писав: На 1600 грн.
то теоретична ситуація бо рано чи пізно продати все одно треба буде :) наразі таких планів нема.alexandro писав: ема наближається до продажу
молодець, що використовуєш авто по призначенню, а не просто дупу возити по містуvovka писав: В пятницю гірська гонка верецький перевал.
на Акорді також гудить після ремонтуandrew писав: шланг високого тиску може не ремонтуватись..Проходив це на Лансері 9 - і діаметр той і клапан всередині, а після ремонту почався гул коли крутиш кермом на місці.. Тому думай про б/у і не пар собі мозок.. На старих авто це простіше
таке чув. в принципі попадаються бу на алегро. буду думати як би то краще зробити.andrew писав: шланг високого тиску може не ремонтуватись..
а що більшого нічого не було? на такому низькому профілі та ще й зимою то жесть напевноvovka писав: Докупив в Польщі ще пару нової резини hankook 195/50/15
Не розуміюRomko писав: на такому низькому профілі та ще й зимою то жесть напевно
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей