віддам протівогаз недорогоLiuskywalker писав: П.С. Ото один грьобаний бот напіднімав пилюки на форумі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
віддам протівогаз недорогоLiuskywalker писав: П.С. Ото один грьобаний бот напіднімав пилюки на форумі
185/60/15. завжди перід 2.1, зад 1.9, цього тижня всі вальнув 2.5topper писав: а шо в тебе за розмір тапок?
ти не шариш пріколу. коли їдеться з рідних країв, то авто загружено на 120% різною нямкою, тому треба помпувати для макс вантажопідьомностіBOXER писав: я навпаки як їду в напрямку стрьомної дороги підспускаю колеса, до 2 макс.
ну наф, зуби вилітають
не про груженість машини йде мова ... я про стан дороги мав на увазі .... яма в ямі і в горбах тоже ями, вже й обочини немаRULES писав: коли їдеться з рідних країв, то авто загружено на 120% різною нямкою,
Підтверджую, богом забута рожнятівщина вже і так записала в свій актив три кулка за неповних два роки [emoji35] [emoji35] [emoji35]Glibko писав:RULES,не про груженість машини йде мова ... я про стан дороги мав на увазі .... яма в ямі і в горбах тоже ями, вже й обочини немаRULES писав: коли їдеться з рідних країв, то авто загружено на 120% різною нямкою,... мені шкода гуми щоб не розрізати помпую до 3.0 земляк лакісракі підтвердить
Підтверджую, богом забута рожнятівщина вже і так записала в свій актив три кулка за неповних два роки [emoji35] [emoji35] [emoji35]Glibko писав:RULES,не про груженість машини йде мова ... я про стан дороги мав на увазі .... яма в ямі і в горбах тоже ями, вже й обочини немаRULES писав: коли їдеться з рідних країв, то авто загружено на 120% різною нямкою,... мені шкода гуми щоб не розрізати помпую до 3.0 земляк лакісракі підтвердить
Thorn писав: иск в зимових шинах повинен бути на 0,3-0,4 атм більшим ніж в літніх
але моя думка, це з розрахунком на швидкість більшу за 120км/год і на завантаження 4-5 чол.BOXER писав: хм, не знав. на літніх гоцав 2.5мабуть теж качну 2.5.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей