не будеVeRMyT писав: буде то шо бакс буде по 16 грн.

газ завжди коштував 50-60% від вартості бензину. шось змінилось за багато років?VeRMyT писав: була хвиля шо всі ставили ГБО, а потім газ підняли в ціні ....
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не будеVeRMyT писав: буде то шо бакс буде по 16 грн.
газ завжди коштував 50-60% від вартості бензину. шось змінилось за багато років?VeRMyT писав: була хвиля шо всі ставили ГБО, а потім газ підняли в ціні ....
останні 2-а тижні 2000кмFelix писав: прідлагаю тих хто навалює менше 1000 км в місяць взагалі ісключити із клуюа і забанити навсігда на форумі
так поясни нормально а то попробуй пойми шо мається на увазі.. ніхто не огризається, а нормально питаєpavlo09 писав: , я тобі комплімент зробив, бо це реально класно! А ти огризаєшся як завжди
та от так.. максимум шо бувало то 1000 км стабільно в місяць коли працював в центрі ))) туда назад з Патона, по дорозі кудась в маркет рядом = 15км в день.. 30 днів то 450 км.. ну хай 600 бо деколи ше по справах кудась їздив.. ну ше 2-3 рази на місяць за місто. 1000 то паталок.. 12к в рік в мене був на 08 пробіг.. зараз трохи менше..asteroid писав: як то так пробіг 700км в місяць?
вовоweber писав: Одні таксісти позбирались
В тебе одометр напевно намахуєvovka писав: патона-тракт глинянський (по часу біля години блін) - рубчака - левандовка - патона. І шо.. 25км..
просто фієста так сірпантіни на тракті ріже, шо реально еканмить кіламетри ну відповідно расход падаєpavlo09 писав: В тебе одометр напевно намахує
прошу... я міг трохи помилитися, бо дивився на одометр не біля хати, на левандовці і трохи докинув в памяті кілометраж )) гугл каже 28 км..pavlo09 писав: В тебе одометр напевно намахує
Felix писав: Карочі внесу одне правило: власників фієст будем засчітувати в клуб по пробігу з врахуванням каефіцієнта 1.25
*Lesyk* писав: дім-робота, трошки по-роботі , за місто не виїжаю практично, 2000-2500 виходить
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 29 гостей