Ще б мозги змінити деяким індивідумам....ато як повертали так і повертаютьpikach00 писав: Там і розмітка вроді помінялась разом зі знаками

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ще б мозги змінити деяким індивідумам....ато як повертали так і повертаютьpikach00 писав: Там і розмітка вроді помінялась разом зі знаками
weber писав:Бо ідіоти знак повісили в космосі. Нє шоб було поставити квадратний знак руху по смугах справа.
заходь в гості,я майже на Перфецького :)pikach00 писав: Якраз переселився в цей район
Так і потрібно!weber писав: may, ну то може давайте всі знаки на верх почепимо
Знаки 5.16, 5.18 повинні установлюватись над проїзною частиною так, щоб водії мали змогу своєчасно здійснити необхідні перестроювання.
а якого милого ти сигналиш? де написано що водій зобовязаний їхати? він повинен їхати на зелений сигнал світлофора, а не на зелену стрілку.Sally писав: я там ЩОРАЗУ сигналю (аж кнопка залипає ) але до них не доходить
риспект. не даремно стрлка поруч з червоним. могли їхати з боку чи переходити пішкаруси... тому полюбому варто скидати швидкість. хіба-що все видно.Jarevych писав: Я перший раз теж затупив і майже зупинився
У кого буде можливість - викладіть фото або скрін з регіка цього перехрестя.Sally писав: на личаківській на повороті на мечнікова поставили знак стрілка зелена на світлофорі
ЯSally писав: хто там взагалі їде більше 40?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей