покажи такий середній розхід з круїзом на відстані хоча б 100 км, а не на 17, ще й з горки напевноThorn писав: 80км/год на круызы, з кондицыонером на 22С

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
покажи такий середній розхід з круїзом на відстані хоча б 100 км, а не на 17, ще й з горки напевноThorn писав: 80км/год на круызы, з кондицыонером на 22С
ну я аналогічно думав ,як ти і повір - таки купив би дизель Б-класу чи навіть С-класу (якшо б по ціні підійшло), якби знайшов нормлаьний варіантvovka писав: а нащо ставити газ в Б клас ?не проще купити малолітражний дизель того ж B класу ?
я говорив про беу ане про тачку з салонаПетро писав:19500 $Felix писав: з тим шо віддавати більше 10-кі за хеч Б-класа такі западло![]()
при курсі 8.2
вже начінаємПетро писав:окажи такий середній розхід з круїзом на відстані хоча б 100 км, а не на 17, ще й з горки напевно тоді можна буде говорити ..., а то зараз всі замість Фієсти почнуть др..ти на дізельний Рапід
то не яFelix писав: Петро написав:
окажи такий середній розхід з круїзом на відстані хоча б 100 км, а не на 17, ще й з горки напевно тоді можна буде говорити ..., а то зараз всі замість Фієсти почнуть др..ти на дізельний Рапід
вже начінаєм але всьо равно то не фієста
ну можна залити йому 3л соляри в пустий бак і глянути скільки він на круїзі проїдеПетро писав:Romko, він кожен день катає і розхід в нього такий реальний-на сутки більше 120 км проїжджає
та мені [цензура]cat-yellow писав: Romko, а тобі шо, око коле?
4.5-5.0Thorn писав: Якщо нормально ыхати не напрягаючись то 4+
90-100 ?)Thorn писав:Romko, 4- до 4.5, щоб було 5 треба вже швидко ыхати
моя 528-ма на закарпаття і назад (640 км) з'їздила на 50 літрах з 3-ма особами на борту.BOXER писав: Астрі розхід був вроді 7.8л/100 км., різниця суттєва...
Romko писав: zelja, якщо ти не знав то ZZZ стаканів не стосується
хробаки нецинковані опеля не хаваютьpavlo09 писав: zelja, Опель з того року вже хробаки на цвинтарі давно з'їли
Thorn писав: Якщо серйозно, то змышаний реально буде до 3.7л якщо тошнити 80км/год, але весь час.
вот тут повністю згіднийThorn писав: 4- до 4.5, щоб було 5 треба вже швидко ыхати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей