але вапрос один - чо з кандюком не брав? чи їх не буває з кандюком?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
з кандюком є але дорожеFelix писав:вітання карочі![]()
але вапрос один - чо з кандюком не брав? чи їх не буває з кандюком?
так кажуть ті, в кого нема кондюкаViva писав: Я більше люблю їздити без ньго ніж з ним..Зато хворію раз на 10 років))
ДЯкую - а чому ці не нормальні?koz@k писав:Viva, Вітаю
Скільки коней?І чому якісь нормальніші запчастини не брав?
На Партнері в мене був.BOXER писав:так кажуть ті, в кого нема кондюкаViva писав: Я більше люблю їздити без ньго ніж з ним..Зато хворію раз на 10 років))
ну не скажи... то якби я брав фабу 1.2 голу замість свої з полукліматом... і скажу3 відверто - я при такіх раскладах і фабу не брав би... ну без кандюка... я б тоді певно ланосом базовим обійшовсяBOXER писав: такий же тіпа як "чьо ти не взяв суперб",
ну не знаю... я кандюк не тільки літом юзаюViva писав: да і скіко того літа
Чесно кажучи то було не принципове питання..Я більше люблю їздити без ньго ніж з ним.
Конті - гамно, Долз - китайkoz@k писав:Viva, я не кажу шо фігові
Знаю що є нормальніші
Я взяв помпу Dolz ремні Contitech роліки Ruvillе паливний UFI,повітряний bosch,масляний Kobelschmidt...
В мене такий самий двіг але 109коней
Слухаюсь і повинуюсьghost™ писав:Viva, займись акумулятором, тобі-ж дешевше потім вийде
Вот і Разобралісь))andrew писав:Наразі крім Gates більше ніч не рекомендую хоча Dayco ще теж не підводили :)
Ну сер швидкість то такеkoz@k писав:ghost™, Близькі люди відїздили на таких двіжках з такими запчастинами дуже багато і проблем 0.Як для кого мені норм.Модери почистіть мої пости якщо вважаєте за потрібне
Доречі в мене місто 5.1-6.2 середня швидкість 21-26км\год
Траса при 110км\год 4.3
там high tenacity а в gates він йде звичайний якщо не помиляюсь...andrew писав: Наразі крім Gates більше ніч не рекомендую хоча Dayco ще теж не підводили :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей