вопшім - не нервіруй людей

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
хто мечется? я кажу реально як є чи може є якісь аргументи проти?. В ВАГафілів ваще з ГБО не приймають, хіба ніщебродами.Felix писав: xxfOxx, братушаня, шо ти мєчішса? поставив газ, ісключили тебе с хондамафії - та й живи собі далі, катай бібікуяка вже разніца скікі хто полиняв на газ
і не всі 500 жвро за газ ложили і не всі при курсі 18
вопшім - не нервіруй людей![]()
![]()
![]()
о ще й ти сюди прийшов) записуєм в жебраки без черги ), а фієсти ваще навіть перед мамами з дітьми і інвалідами йдуть)))BOXER писав: тема жебраків
в мене встановлено ГБО, перед тим як ставити я прорахував усе і затрати на встановлення і витрати і окупність, а до чого твій пост в цій темі?BOXER писав: xxfOxx, шо ти плетешя так і не поняв, в тебе ГБО стоїть чи ти чіста папі3дєть в цю тему зайшов?
Ваговоди тихенько флудять хібащоb_andriy писав: Кароч я почав замічати шо якраз ВАГоводи тихенько сидять і ні до кого не цепляються а всі до ВАГоводів
2. флудb_andriy писав: всеодно в 2 раза дешевше бєнзи
3. флудb_andriy писав: сеат не ломиться то ж ваг
і другий флудерb_andriy писав: Кароч я почав замічати шо якраз ВАГоводи тихенько сидять і ні до кого не цепляються ...
до чого ваші пости? я привів дані по газу, і по тому як наварюються, і по тому коли +- окупається, а ви нафлудили тільки купу непотрібного тексту.Felix писав: xxfOxx, братушаня, шо ти мєчішса? поставив газ, ісключили тебе с хондамафії - та й живи собі далі, катай бібікуяка вже разніца скікі хто полиняв на газ
і не всі 500 жвро за газ ложили і не всі при курсі 18
вопшім - не нервіруй людей![]()
![]()
![]()
щось нове чи то в додаток до -30 коп/л після 22-00 ?Денис писав: Shell 8.29грн,а якщо заправляєш 30л та білше дають на шару хот-дог,але тільки по вихідним
- чи тобі не пофігу моя окупаємість? чи тобі не пофігу мій розхід? яка тобі різниця за скільки я ставив ГБо і при якому курсі? звідки ти знаєш, з яких ричин я взагалі його ставив? звідки ти знаєш скільки я їжджу? і т.д.xxfOxx писав: в тебе з розходом 7л, газ ваще неокупаємий добре коли в 0 вийдеш.
Я б ще добавив `плачущі за цінами на газ`BOXER писав:тема жебраків
коментуй по суті, про окупність наприклад, про розхід, про ціноутворення, про заправки, до чого тут хондамафія ?Felix писав: Карочє з тим хуфоксом - то просто нема о каментірувати
подивись як накручують ціну для початку, я розрахунки показував сторінку назад, але флудери вже закидали оффтопомrubilnik писав: Я б ще добавив `плачущі за цінами на газ`
xxfOxx писав: На вказаний аукціон Товариством реалізовано ту ж кількість скрапленого газу (1 752 тонни), що й планувалася до продажу на Українській аграрній біржі, за тією ж стартовою ціною – 3 199,00 грн. за тонну (з ПДВ)
Порахуємо скільки виходить за літр
3.199 грн за кіло
По табличці найшов що 1.9 літри LPG = 1 кг, тобто 3.199 грн за 1.9 літра![]()
![]()
як то так ?
чуть піднімаєм очіt309 писав: укрнафта чи що там на пластовій 8.75
яка зараз ціна на шелі?
хоча так, флудерасти засмітили тему, сам ледве знайшов, але 8.75 то жестьДенис писав: Shell 8.29грн,а якщо заправляєш 30л та білше дають на шару хот-дог,але тільки по вихідним
останній раз заправлявся то було 8.59, АЛЕ заправляєшся до 31.08 з 22-00 до 6-00 і маєш -30 коп на літрі. Кажуть тепер ще якась акція з хотдогами. Наскільки знаю окко також дає -30коп на літрі якщо заправлятись до повного.t309 писав: xxfOxx, я то бачив тільки не дуже вірится бо було 8.39 а в падіння ціни не дуже вірится
сьог7одні поюзав ту акціюДенис писав: 8,29грн цiна на газ з 22-00 до 6-00,а в день цiна 8,59грн...
а шо за акція?Денис писав:Shеll в Тернополi-8,69грн,та черга з п'яти машин. Напевно всi хотять ход-доги-:)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей