останній раз якийсь мудак який мене підрізав через подвійну суцільну, аж дзвонив дякувати міліції, морда була така як в першокласника який не вивчив домашнього завдання

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Зато напевне як герой кричав з машини з закритими стьоклами шо якби не та погода то він би тобі навалявRosko писав:T5-R, andreyclk, та яке ви не шарите, то є пристрій для дистанційного навчання, знання появляються телепатично, прикладним жиш способом книжка застосовуєтьс дуже рідко...
останній раз якийсь мудак який мене підрізав через подвійну суцільну, аж дзвонив дякувати міліції, морда була така як в першокласника який не вивчив домашнього завдання
ну мав би бути штраф, або евакуатор.Sally писав: і що буде якщо я наприклад заплачу за годину, а пробуду 3 години і потім вже не запласу за ще ті 2 години екстра?
та не зовсім...Kost писав: діпламати..
Знаю шо такі номера отримають машини з посольствigorok писав: Kost написав:
діпламати..
та не зовсім...
Був би акт на землю там би цегляний гараж стоявFelix писав:MAECTP0, на той гараж акт на землю є?
При чому тут автомобіль? краще знайти власника і з ним так зробити, чи для такого вчинку яйця малуваті?Topic_40 писав:оце клас, тепер так само буду робити)) а яке продовження?ugine31 писав:
+1andreyclk писав: axel, для чого відноситись до желіза як до чогось живого?!
Я такого не казав.pikach00 писав: Замахали фрази "машина не винна"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей