Мене цікавить інше, як то на Арені газон нормальний, а на Україні фіговий?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
pikach00 писав: Liuskywalker, чукча писатель?
Паясннюю:pikach00 писав: Мене цікавить інше, як то на Арені газон нормальний, а на Україні фіговий? Там агрономи не бухають?
Спитайте Андрія ІвановичаLiuskywalker писав: як це так накерувалися , що
Цитата:
Однак, як розповіли у ГО «Завжди вірні», донецький «Шахтар» не дуже хоче ділитися стадіоном, на якому зараз проводить домашні матчі.
то тобі треба ботаніку читатиpikach00 писав: Мене цікавить інше, як то на Арені газон нормальний, а на Україні фіговий?
ото ближче до справи..Sluva писав: реально нікуя не робив в напрямку роботи з кузьмою,а бало списував,а зараз прийшов Шахцьор почав агресивний маркетинг і Дедишин поняв що папік може спрасіть шо за куйня...чому вони можуть,а ми ні
дай Боже шоб так сталося...Sluva писав: Дедишин поняв що папік може спрасіть шо за куйня...чому вони можуть,а ми ні
так хай приїжджає якшо має гроші.. хто ж заплатить за утримання арени ? вона ж грошей хоче їсти.. диму то нетреба, ну то шо ліпше розвалити ?Taras:) писав: як так думати то хай сюди гондурас приїде і грає.....
та ліпше просто ходити на футбол і вболівати проти них, ну або не ходити взагалі і вони самі свалять. ті 80% легіонерів які в складі, до сепаратистів мають невелике відношення.Taras:) писав: ше чуть чуть і треба гнати кротів зі Львова....
з таким підходом можна і москалям продатися....вони ж мають гроші..vovka писав: так хай приїжджає якшо має гроші..
ЗзадоволеннямTaras:) писав: Йдіть далі переселенців підтримувати на Львів арену....
Taras:) писав: потому шо крали з нового стадіону даунецкі, і тепер думають що вони дома....
ну і що? то не означає що я за Шахтар вболіватиму....Bohdan писав: перших пробивати білети на Лігу Чемпіонів
Юність вже давно в оренді і там зробили поле для регбіvovka писав: На Соколі хай грають, чи на Юності
то був трохи сарказм ))Sluva писав: Юність вже давно в оренді і там зробили поле для регбі
Сокіл немає трибун
на ілліч ідеш?Bohdan писав: Люди й далі будуть ходити просто на якісний футбол на хорошому стадіоні
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей