Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
pikach00 писав: Якийта непонятний маршрут.
Там через 50м. закінчується дорога,а починається напрямSchulz писав: Хто підкаже, може краща дорога з митниці, якщо на тому кільці звернути відразу направо, а не по показниках на Немирів-Раву?
може кого підбирали в Наконечному....pikach00 писав: Якийта непонятний маршрут.
повна выдсутныстьSpeedo писав: Який стан доріг з нашого боку?
суперкурс_Ramp_ писав:Lyubomyr, на кордоні невигідно,маю в Перемешлі дяпчика,сьогодні міняв в нього по 4.26
До Удіне можна записатись,що по грошах?koz@k писав: Львів-Шегині-Пшемисиль-Жешув-Краків-Катовіце-Острава-Оломоуц-Вена-Грац-Удіне-Венеція-Болонія-Флоренція-Рим-Неаполь-Козенца-Мессина-Катанія
Буду їхати під кінець місяця є 1місце пишіть домовимся
в Теско таких цін не бачив(vovka писав: то взяв пару банок консерв тунця (він там дешевший.. по 3.50 злотих був
я в ашані брав в Гданську.. накладну показати ? якраз до візи взяв ))pyatochkin писав: в Теско таких цін не бачив(
Залежить як ти його вживав , салат , сендвiч, додаток до основноi cтрави? У чому (олiя,власний сik) тобi варто спробувати бiлий тунець (фiле)vovka писав:я в ашані брав в Гданську.. накладну показати ? якраз до візи взяв ))pyatochkin писав: в Теско таких цін не бачив(
але зараз вже і в арсені на патона якийсь тунець по 17 грн є ) а в метро 36 . хйз в чом там різниця.
p.s. глянув точніше в накладну.. перепутав його з йогобеллою по 3.58. короче один тунець 185г - 3.99Zl, один 170g - 4.16zl, і один дорогий 170g за 6.50zl. чесно кажучи різниці шось недуже відчув, консерва як консерва
два в салаті, а одну банку отак просто з банки взяв і з'їв з пивомДмитриус писав: Залежить як ти його вживав , салат , сендвiч, додаток до основноi cтрави?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей