vovka писав: ну і пішоходи не дякують на пішохідному як в нас (я пару разів тіпа подякував, але бачив нерозуміння в очах водія, і ше й інші пішоходи покосились )

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
vovka писав: ну і пішоходи не дякують на пішохідному як в нас (я пару разів тіпа подякував, але бачив нерозуміння в очах водія, і ше й інші пішоходи покосились )
посилання на конкретну статтю конституції знайдеш ?ugine31 писав: багато хто в цій темі забувся, що по конституції основна функція міліції попередження злочину, а не покарання злочинців
ст. 2 ЗУ "Про міліцію".vovka писав: посилання на конкретну статтю конституції знайдеш
даї не потрібні були б взагалі.Pier писав: "Десь там" написано що водій має дотримувати правил дорожнього руху. Якби водії того дотримувалися - може і би даї забезпечували безпеку руху.
ugine31 писав: я ж не просто ляпаю аби шо
serega_l1 писав: ст. 2 ЗУ "Про міліцію".
мова йшла про конституцію..ugine31 писав: що по конституції основна функція міліції
та в нас ще обмеження дуже лояльні - 80 в місті без реального покарання, та такого ніде нема.. виїдь в Європу з їхніми 50 , і суцільних там не менше..Doktor писав: не треба бути задротами! якщо їхати з тими швидкостями які встановлені на дорогах то добратись до пункту б можна через пів життя, + багато суцільних ліній намальовані там де можна спокійно обганяти! і багато іншого
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей