Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Стадіон Арена Львів
pikach00
Стать:чоловік
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази
Re: Стадіон Арена Львів

Повідомлення pikach00 » Пон, 11 серпня 2014, 10:23

Felix писав: я так поняв шо аргументів, за якими характеристиками в даний час під час проведення матчів арена львів краща за україну немає..
Тобі вже писали:
- кількість входів більша
- нормальні крісла
- нормальні туалети шоб посцяти
- адекватна парковка

Чомусь у всьому світі спорт це в першу чергу розвага, тому люди вкладають у інфраструктуру, заклади і сервіс. А у нас це бачите привілей тільки для трушних фанатів. %)

Felix
Лінгвіст
Ім'я:Felix
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 37 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Пон, 11 серпня 2014, 10:47

pikach00 писав: - кількість входів більша
соррі, не аргумент - на українівходів достатньо і при напливі вболівальників існуючі відкриваються і все більш-менш нормально... особисто на арені стикався з таким самим напливом людей на конкрентний відкритий вхід ,які на україні - переваги арени не відчув
pikach00 писав: - нормальні крісла
хм... ну на україні теж нормальні крісла - а той момент, що вони під відкритим небом і бувають запилені - для мене не критично (газєта рішає) - до речі на арені - також витирав крісла :sing
pikach00 писав: - нормальні туалети шоб посцяти
згідний з им, що на арені їх формально кількісно більше, але при напиливі людей - там такий самий срач як і на інших стадіонах... наприклад коли карпати грали на арені, то взагалі - відкривали шось пару туалетів (питання до адміністрації) - то був мрак :facepalm
pikach00 писав: - адекватна парковка
знову ж таки - може я чогось не бачив, чи не туди ходив... чи може щось останнім часом поміняли, формально згідний, що там парковка намальована і тіпа запроектована, але при напливі людей (хоча б тисяч 10 на матч), чомусь зявляються дикі корки на заїзд, а потім виїхати з тої парковки - то ше то діло по часу...
з мого досвіду, при відносно однакові кількості глядачів, я з україни на машині вирулюю швидше, аніж з арени ..... мені самому дивно, але мій досвід про це говорить... при тому, шо вузька зелена + одна вулиця стуса здаться малувато...
ну і не будемо забувати, що більшість на маршрутках приїжджа на футбол ;) і при тому людям до україни ближче і зручніше...

Я не обсираю арену львів, я сам дуже чекав, коли у львові зявиться сучасний чисто футбольний стадіон, але зараз не бачу тих критичних переваг ,які він має для глядача в порівнянні з україною, - ну хіба шо за винятком голого понту для глоріків, який за певний час також вивітриться...
і ще - коли карпати повернулися назад на україну - справді зявилося якесь відчуття домашності :oops аура шолі правильна там :oops скажу більше, пару штрихів доробити на україні (хоча б парковку зі сторони зеленої в парку - все заасфальтувати, + збільшити покриття даху) - і з точки зору вболівальника я не бачу взагалі підстав на якісь претензії... ну а гра команд - то зовсім інша історія ;)

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Пон, 11 серпня 2014, 11:45

доречі накриття на АшанАрені протікає і зауважив це на різних секторах і ярусах це з нєгатіва,але я для себе відкрив і МЕгакорисну штуку,яку не вдастся зробити на ст. Україна...тут можна з 1-го ряду послати Срну на куй і він почує це :clap :shout
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 11 серпня 2014, 12:07

pikach00 писав: - кількість входів більша
- нормальні крісла
- нормальні туалети шоб посцяти
- адекватна парковка
- нормальні відеотабло 2 штуки (з повторами, фото гравців, голами і т.п. ). а то що на Україні назвати таблом язик не повертається. то як процесор intel 8086 на сьогоднішній день )))
- значно краща акустика
- поле і футболісти ближче бігають
- накриття (хотя теж чув що протікає, особисто не бачив. але то можна зремонтувати бо то накриття хоча б проектом передбачено).

Sluva писав: тут можна з 1-го ряду послати Срну на куй і він почує це
:D
Sluva писав: Тут в мене по ходу діла виникло запитання,а чому арену для Євробаскету почали будувати не тут,щоб був комплекс і комунікації вже є ,а на Ряшівській-проектованій?
а хйз. напевно тому що в нас стратегічно місто помойму нічого не планує, а просто шось ліпить де є на даний момент вільне місце. нажаль.

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 11 серпня 2014, 12:22

Taras:) писав: а справжні вболівальники ходять на улюблену команду, і хоть на траві сидітимуть, їм буде пофіг
таких буде один сектор.. на них грошей не заробиш, ще й проблем підкидають.. вони потрібні для вболівання і т.п , але для поповнення бюджету клубу хочеш не хочеш а мусиш привлікати всіх щоб заповнити стадіон. так і спонсори жирніші ведуться.
Sluva писав: вони йдуть на "Арену" пофоткатись і ФБ виложити
ніразу не фоткався :facepalm багато йде просто подивитися футбол в нормальних умовах і не є сильними фанатами якоїсь команди. ну десь в душі звичайно за карпати, навіть покричать за компанію за карпати.

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Пон, 11 серпня 2014, 12:36

vovka писав: таких буде один сектор.. на них грошей не заробиш, ще й проблем підкидають..
vovka писав: багато йде просто подивитися футбол в нормальних умовах і не є сильними фанатами якоїсь команди. ну десь в душі звичайно за карпати, навіть покричать за компанію за карпати.
по чьоткому +1.
Sad, but true.

Bohdan
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Bohdan » Вів, 12 серпня 2014, 00:13

Felix писав: соррі, не аргумент - на українівходів достатньо і при напливі вболівальників існуючі відкриваються і все більш-менш нормально... особисто на арені стикався з таким самим напливом людей на конкрентний відкритий вхід ,які на україні - переваги арени не відчув
Ой лукавиш :facepalm Може зараз, коли на Карпати ходить 3-4 тис вболівальників черг нема, але раніше на більшість матчів приходилось тиснутись в 4-5 коридорів, бо решта закрита. Та і якщо всі-всі ворота на Україні відкрити - цього всеодно мало для матчів з майже заповненими трибунами.
Felix писав: хм... ну на україні теж нормальні крісла - а той момент, що вони під відкритим небом і бувають запилені - для мене не критично (газєта рішає)
Повір, таких, кому газєта рішає порівняно мало. Для більшості це серйозний аргумент.
Felix писав: згідний з им, що на арені їх формально кількісно більше, але при напиливі людей - там такий самий срач як і на інших стадіонах... наприклад коли карпати грали на арені, то взагалі - відкривали шось пару туалетів (питання до адміністрації) - то був мрак
Загаджені туалети і їх фактична відсутність - це різні речі. Та і скільки б я не ходив на Арену, ще жодного разу не бачив такого щоб казати мрак...
Felix писав: знову ж таки - може я чогось не бачив, чи не туди ходив... чи може щось останнім часом поміняли, формально згідний, що там парковка намальована і тіпа запроектована, але при напливі людей (хоча б тисяч 10 на матч), чомусь зявляються дикі корки на заїзд, а потім виїхати з тої парковки - то ше то діло по часу...з мого досвіду, при відносно однакові кількості глядачів, я з україни на машині вирулюю швидше, аніж з арени .....
На Шахтар я приїхав машиною за 10 хв до матчу. Корки відняли в мене хвилин 7. Виїхав за 15 хв. Бувало гірше, згідний. Та навіть, якби прийшлось стояти довше - краще почекати, але виїхати з нормальної парковки, а не шукати де б в тупіках біля України лишити машину, щоб її не обісцяли фани після гри.
Felix писав: я сам дуже чекав, коли у львові зявиться сучасний чисто футбольний стадіон, але зараз не бачу тих критичних переваг ,які він має для глядача в порівнянні з україною
Felix писав: скажу більше, пару штрихів доробити на україні (хоча б парковку зі сторони зеленої в парку - все заасфальтувати, + збільшити покриття даху) - і з точки зору вболівальника я не бачу взагалі підстав на якісь претензії...
жесть :shout
Тут один форумчанин також писав, що не бачить критичних переваг сучасних іномарок для водіїв в порівнянні з 2107. А якщо ще пару штрихів доробити то взагалі буде наказувати всіх...
Я не бачу ЖОДНОЇ переваги для глядача в сенсі вболівання стадіону Україна перед Ареною. Відстань від поля (один з основних, якщо не основний критерій для вболівання), оглядовість з будь-якого місця, акустика, відеоповтори, освітлення, захищеність від сонця, вітру і дощу, відсутність(або майже) бухих на секторах(крім фансектора :facepalm )...

Ska_Vit

Повідомлення Ska_Vit » Вів, 12 серпня 2014, 07:48

:cheers :thumbup

Or4ik
Ім'я:Орест

Повідомлення Or4ik » Вів, 12 серпня 2014, 08:43

Як один з архітекторів що проектував цей стадіон, скажу: різниця між ним і "Україною" є і колосально велика. Ззовні воно може виглядати і не дуже краще, але якщо заглибитись - то "небо і земля" :-)

Taras:)
Ім'я:Taras
Номер:**4040**
Подякували: 32 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Taras:) » Вів, 12 серпня 2014, 08:56

:first
vovka писав: таких буде один сектор..
одразу ж видно справжніх знавців :facepalm :facepalm :facepalm
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/

Felix
Лінгвіст
Ім'я:Felix
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 37 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Вів, 12 серпня 2014, 09:15

Bohdan писав: Я не бачу ЖОДНОЇ переваги для глядача в сенсі вболівання стадіону Україна перед Ареною.
ну і прекрасно, тоді бай бай ;) сподіваюся тебе ніколи не побачити на україні ;) :sing

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Вів, 12 серпня 2014, 10:10

Felix писав: сподіваюся тебе ніколи не побачити на україні
Сподіваюсь тебе ніколи не бачити на дорозі ;)

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Вів, 12 серпня 2014, 10:13

Or4ik писав: Як один з архітекторів що проектував цей стадіон, скажу: різниця між ним і "Україною" є і колосально велика. Ззовні воно може виглядати і не дуже краще, але якщо заглибитись - то "небо і земля"
Ти не шариш, головне не архітертурна композиція, сучасні конструкторські рішення, безпека і зручність вболівальників... головне - це
Felix писав: якесь відчуття домашності аура шолі правильна там
І раз 5% вболівальників Карпат так вважають, то 95% мають прийняти їхню неправильну позицію, або не ходити на футбол взагалі :facepalm

Контактна інформація:

Повідомлення Taras:) » Вів, 12 серпня 2014, 10:21

Bohdan писав: 5% вболівальників Карпат
ви як росыйська пропаганда, якшо тут мало справжніх прихильників Карпат, то не означає що їх 1 сектор і все.....
прийдіть на Україну і подивіться, а не жуйте соплі на форумі....
нічого не маю проти Львів Арени, просто дивно чому ви вважаєте, що Дим з карпатами зобовязані перепїхати на Львів Арену....
невже важко зрозуміти, що в Шахти і такого роду клубів фінансування зовсім інше....
от дай Бог закінчиться ця блядська ситуація в державі і що, знову буде Львів Арена пустувати???
як на мене то її треба віддати в оренду Карпатам на добровільних засадах, з якоюсь символічною орендою, бо і так клуб платить обслуговуючому персоналу ЗП і тд...

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Вів, 12 серпня 2014, 11:04

Taras:) писав: ви як росыйська пропаганда, якшо тут мало справжніх прихильників Карпат, то не означає що їх 1 сектор і все.....
А справжність вболівальника Карпат визначається його ставленням до Львів Арени?
Taras:) писав: чому ви вважаєте, що Дим з карпатами зобовязані перепїхати на Львів Арену....
Особисто я не вважаю що вони зобов'язані. Я просто висловив свою думку, що Львів Арена в 100500 разів кращий стадіон ніж Україна і все. Переїдуть - добре, не переїдуть - їхня справа. Більше вболівальників в них ітак не буде, поки будуть іспалняти на полі то, що вони називають футболом :bad . Хай хоч на Ноу Камп переїдуть.
Taras:) писав: її треба віддати в оренду Карпатам на добровільних засадах, з якоюсь символічною орендою, бо і так клуб платить обслуговуючому персоналу ЗП і тд...
Ні разу не погоджуюсь. Скільки клуб вклав в будівництво Львів Арени? То з якої радості Диму дарувати такий ласий шматок? Хай башляє, людина не бідна. Трохи меншу зарплату футболістам і вистачить не на одну таку арену. При розумній орендній платі. Наприклад, взяти сумарну відвідуваність Карпат за минулий сезон, помножити на середню ціну квитка - от і маєш приблизну ціну оренди на сезон. Хочуть заробити на квитках - хай думають, як зацікавити людей, щоб їх було більше, щоб вони були готові більше платити.
P.S. За один тільки вихід в Л.Є. Карпати могли б заробити на декілька сезонів оренди.

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Вів, 12 серпня 2014, 11:44

Taras:) писав: одразу ж видно справжніх знавців
ну просвіти нас, якщо знавець..
Скільки їх в % від загальної місткості стадіону ?
Скільки карпати реалізували абонементів цього або минулого сезону ?

Taras:) писав: прийдіть на Україну і подивіться, а не жуйте соплі на форумі....
то шось типу "Сперва добейся (c)" ? мілко..

та були ми вже на Україні неодноразово, навряд чи там шось змінилось.
Taras:) писав: з якоюсь символічною орендою
ага.. а ще може доплатити диму щоби взяв :facepalm

Sluva

Повідомлення Sluva » Вів, 12 серпня 2014, 11:49

Bohdan писав: Трохи меншу зарплату футболістам
Карпати мають найнижчу зарплату серед клубів вищої ліги України :facepalm і так всі втікають,а як зменшити ще, то скоро на область будем грати,а там нафік нікому не потрібна буде та Арена....

Sluva

Повідомлення Sluva » Вів, 12 серпня 2014, 11:54

vovka писав: а ще може доплатити диму щоби взяв
та нє, але придумати адекватну ціну або якісь мінімальні компенсаційні механізми...була ж ідея що на місці України Димінський і Коломойський будують приміщення для Євробаскету+багатофункціональний спорт комплекс,а за то Диму дають АшанАрену по мін.ціні...але Садовий не погодився :facepalm
Р.с. думаю якщо б поміняти Димінського на рівнозначного містечкового олігарха то справа пішла б дуже швидко...але нєма на районі такого :facepalm

Контактна інформація:

Повідомлення Taras:) » Вів, 12 серпня 2014, 11:55

vovka писав: ну просвіти нас, якщо знавець..
Скільки їх в % від загальної місткості стадіону ?
ти скыльки раз був на Україні?
був може в сезоні 97-98 коли ще на деревяних лавочках люди сиділи? коли на динамо приходило по 43-45 тис глядачів?
ну самих ультрас є тільки 2 сектори....
тому давайте не говорити про всяку фігню....типу був 2 рази на стадіоні і все знаю....

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Вів, 12 серпня 2014, 12:47

Taras:) писав: у самих ультрас є тільки 2 сектори....
:facepalm
1/4 одного сектора. І то не завжди. 2 сектора було в період Ліги Європи.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей