на пару соток дорожче твоєї фієстиBOXER писав: цікаво скільки той мерс коштує, думаю не сильно дорожче мегоклаустрофабії![]()
![]()

ті, що останніBOXER писав: номера які з тих двох?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
на пару соток дорожче твоєї фієстиBOXER писав: цікаво скільки той мерс коштує, думаю не сильно дорожче мегоклаустрофабії![]()
![]()
ті, що останніBOXER писав: номера які з тих двох?
westgas 720euro, а про то шо боксер відповів - як файні тьолкі то встає завждиFelix писав: де газ ставиш і в скікі стає?
та в нього счас с тим роха траблasteroid писав: а про то шо боксер відповів - як файні тьолкі то встає завжди
вот нафіга ти то написав? ти хочеш шоб пацан інфаркт палучив?asteroid писав: BOXER, 10000дол
та це він напевно про ціну машиниSluva писав:ну нафік таку машинуVusiko писав: 1,5 касаря більше, ніж ти давто тре йно на масло одне працювати
![]()
![]()
Felix писав: вот нафіга ти то написав? ти хочеш шоб пацан інфаркт палучив? хатя з другого боку тобі нада було за 9500 взяти фієсту - а за 500 баксів економії купити ше собі вєлік педавалосний
тут какбе така штука, що цей мерс, то є авто для тих хто має бабло, бо одна пневмостойка буде коштувати як половина найвеселішої серпантинної машиниFelix писав: вот нафіга ти то написав? ти хочеш шоб пацан інфаркт палучив?
хатя з другого боку тобі нада було за 9500 взяти фієсту - а за 500 баксів економії купити ше собі вєлік педавалосний
b_andriy писав:
всьо він зараз знов на 5 днів пропаде
може так , а може і не так... знаю людей,які можуть платити спокійно за бенз, але просто не вважають за необхідне то робити і ставлять газДенис писав: Якщо Роман на неї одразу ставить газ,значить розхід йому не дуже сподобався.
внатурі, понявші жизні купують фабії по 13 кусків і потім на мотор 1.4 ставлять газ ібо грошей на бєнзу німа, вона ж жере огогоFelix писав: вот нафіга ти то написав? ти хочеш шоб пацан інфаркт палучив?
не повіриш ніщій ти наш, той вєлік коштує набагато більше, десь як твоє ГМОFelix писав: а за 500 баксів економії купити ше собі вєлік
але я так поняв дешевше твого опеля і фабії, далі ноу комментс*Lesyk* писав: на пару соток дорожче твоєї фієсти
В темі про продаж бились в груди що 16л, а в режимі пенсія 14BOXER писав:pikach00, та 20ка десь)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість