Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну раз така пянка - то прошу чітко вказати параметри, за якими арена львів на класичний матч карпат виграє в сервісі?pikach00 писав: ходіть собі далі на той старий говностадіон раз привикли до совкосервісу
аміньpikach00 писав: ходіть собі далі на той старий говностадіон раз привикли до совкосервісу
Думаю з цим ще буде купа мороки...Солонка,Сокільники,Зубра просто не захочуть приєднуватись до Львова...Знаю що ще минулого року Рясна-Руська відмовилась від такого...тому наразі і в перспективі найближчих років маєм новий стадіон в місці де закінчується цивілізаціяvovka писав: скільки того Львова, ще 50 років і то буде майже центр ))
це треба "причетних" питати , але думаю основна причина - земля , її дєрібан і можливість "засмальцювати руки " баблом для декого :)Sluva писав: Тут в мене по ходу діла виникло запитання,а чому арену для Євробаскету почали будувати не тут,щоб був комплекс і комунікації вже є ,а на Ряшівській-проектованій?
во віки вічніSluva писав: pikach00 написав:
ходіть собі далі на той старий говностадіон раз привикли до совкосервісу
амінь
але ще перед тим спитаю, тих хто надає перевагу Арені, скільки матчів саме Карпат ви там відвідали?Sluva писав: амінь
так "цікавіше" з нуля все робитиSluva писав: щоб був комплекс і комунікації вже є
при чім тут КарпатиTaras:) писав: скільки матчів саме Карпат ви там відвідали?
ті шо ходять на матчі Шахти і тд то не львіські вболівальник, і ходять туди для того шоб можна було розказати куму,брату, свату "шо видів Шахтьор на свої очі", " був на новому стадіоні", а справжні вболівальники ходять на улюблену команду, і хоть на траві сидітимуть, їм буде пофіг.....BOXER писав: суть в тому, шо львівшькі вболівальникЄ
не суди по собі, бо так як ти тут пінишся то в мене починає складатися враження що головне бидло тут ти!!!!!чи ти хочеш сказати, шо всі хто ходять на Україну било????BOXER писав: шо за бидлостадіон
ну так провести там АТОSluva писав: .Солонка,Сокільники,Зубра просто не захочуть приєднуватись до Львова...
ета фраза асобінно яскраво і неперевершено звучить з уст чувачка, який ниє шо масло на гривню падаражалоBOXER писав: львівшькі вболівальникЄ краще заплатяТ 30 гривЕнь за гру на "Україні", ніж 60 на Арені. ото істинні фанати.
якби в тебе була фіста - ти б поняв парнішуTaras:) писав: тобі шо тяжко????
іди піши кружева на сірпантінах,а не втикайся в дорослу розмовуBOXER писав: примітно, шо за бидлостадіон виступають істинні вагіноводи і один тайодєць
земля там і там належить місту і відкат буде получати одна і та сама особа,але Коломойський вибрав варіант заплатити більше ,а не будувати в зажопї і навіть при умові здешевлення проекту бо наявні комунікаціїLiuskywalker писав: але думаю основна причина - земля , її дєрібан і можливість "засмальцювати руки " баблом для декого :)
Тарас та їм пофік хто там грає,вони йдуть на "Арену" пофоткатись і ФБ виложитиTaras:) писав: хто надає перевагу Арені, скільки матчів саме Карпат ви там відвідали?
50% менджменту Шахти сидять у Львові,решта в КиєвіVusiko писав: то всьо фігня. Я во в тяпницю поселив менеджерув Шахтаря
Але такі перешугані, на такій чистій українській щебечутьSluva писав:50% менджменту Шахти сидять у Львові,решта в КиєвіVusiko писав: то всьо фігня. Я во в тяпницю поселив менеджерув Шахтаря
та то панятноSluva писав: Taras:) написав:
хто надає перевагу Арені, скільки матчів саме Карпат ви там відвідали?
Тарас та їм пофік хто там грає,вони йдуть на "Арену" пофоткатись і ФБ виложити
я бачу ти вже давно пєш його!!!!!BOXER писав: Taras:), розслабся, або випий проносне)) буде в тебе ше опіль!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей