Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Стадіон Арена Львів
bossjara
Ім'я:Антон
Стать:чоловік
Номер:59105TC
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:
Re: Стадіон Арена Львів

Повідомлення bossjara » Нед, 10 серпня 2014, 21:20

vovka, а с3,14здити шо тоді?
:D
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544

DaimlerBenzE500
Дякував (ла): 13 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення DaimlerBenzE500 » Нед, 10 серпня 2014, 21:23

Felix писав:утримати команду на сізон :sing а коли з тих білєтів максимум на зарплату прибиральниць хватає, ну може ше там світло заплатити - то лучше сидіти і дути в дудочку :shout :shout :shout
нахера тоді тово, бігати, напрягатись, впрівати. хай сядуть набазарі шось продають....
Все грамматические ошибки являются авторским стилем изложения материала.

Bohdan
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Bohdan » Нед, 10 серпня 2014, 22:28

Felix писав: ПиСи: кузьмічі можуть шшось вимагати від клубу тікі тоді, коли вони одними своїми покупками білєтів зможуть утримати команду на сізон а коли з тих білєтів максимум на зарплату прибиральниць хватає, ну може ше там світло заплатити - то лучше сидіти і дути в дудочку
Льогко. Зарплата футболістів 5-15 тис. грн в місяць і питання вирішено. Якраз підходить для таких кудесників м'яча, як в нашій команді колишніх Левів :facepalm
Аще ж є купа бабла за проданих-перепроданих і відданих в оренду. За сезон через команду на папері проходить не один лєвий футболіст на куплі-продажі яких заробляють їхні агенти і Дим і про яких ніхто не чув і ніхто їх не бачив. А реклама, спонсори, продаж трансляцій і т.д.?
Йому тупо начхати на такі поняття як престиж клубу, відвідуваність, робота з вболівальниками і т.д. Йому і на Карпати впринципі начхати, просто це тепле місце йому помагає відмивати капітал(в основному через дитячо-юнацький підрозділ) і непогано заробляти на перепродажі гравців. А оскільки "Україну" він має фактично на халяву, то ясно що він не буде тратитись для зручності якихось там вболівальників.
ІМХО, ліпше за 60-80 грн на Арену, ніж за 5-10 грн на "Україну" незалежно від команд учасниць. Я на футболі вчорашньому залишив 120 грн на квиток і всякі кваси, булки і т.д. але я себе відчував людиною. Приїхав машиною, поставив під сам стадіон, зайшов без черг, бо нємєряно входів-виходів, прекрасний огляд з місця, нормальні крісла, людські туалети, сервіс, хавчик, ті самі повтори на екранах... І як після того я маю іти на "Україну"? Знов брати кульочки під сраку, щоб штани не стали білими, надіятись що не буде дощу, в туалет ходити як бидло - в парк, протискатись через 4-5 коридорчиків щоб пройти на стадіон? Ясно що тут не питання в грошах. Хай хоч безплатними роблять всі матчі, але на Арену навіть на самі лєві команди буде приходити більше людей. І це логічно.

Taras:)
Ім'я:Taras
Номер:**4040**
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 32 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Taras:) » Нед, 10 серпня 2014, 22:35

Bohdan писав: І як після того я маю іти на "Україну"
:facepalm :facepalm :facepalm
це стадіон з історією, там аура зовсім інша.....
почнемо з того шо даунецкі якби не хтіли вкрасти 40% бюджету будівництва стадіону, могли б на Україні зробити цукерку....
але тоді б масштаби крадіжки були значно меншими.....
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/

Sluva
Ім'я:Славік
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Нед, 10 серпня 2014, 22:41

vovka писав: 20 лямів чого, гривень ? то за один матч чи за сезон чи за скільки терміну ?

бачу таку інфу - 20 тисяч баксів за оренду на один матч.. то якась захмарна сума на такому рівні ?
Директор з експлуатації стадіону свого часу заявляв, що утримання стадіону коштуватиме 20 млн. грн. на рік. (с) але це тільки орендна плата,а ще добав сюди всі комунальні послуги, ну і врахуй що 15-20 тисяч можна буде зібрати на топ-матчі,а це 4-5 матчв за рік бо після того,як спаде хвиля цікавості побувати на новому стадіоні і такі як ти (без образ) навіть не середньостатистичні вболівальники будуть там появлятись час від часу і відвідуваність впаде до 5-7 тисяч ,то смислу арендувати стад за таку ціну в Карпат немає.При цьому реально менеджмент Карпат ніфіга не працює щоб затянути вболівальника і зацікавити...
Р.с від продажі пива і решта продукції з точок харчування, клуб який орендує стадіон не отримує ані копійки,все йде кейтеринг компанії в якої договір з самою ареною
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Нед, 10 серпня 2014, 22:57

Taras:) писав: почнемо з того шо даунецкі якби не хтіли вкрасти 40% бюджету будівництва стадіону, могли б на Україні зробити цукерку....
Скільки років Дим рулить Карпатами? Що йому заважає за свої гроші зробити там цукерку?

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Нед, 10 серпня 2014, 22:57

Taras:) писав: це стадіон з історією, там аура зовсім інша.....
непереконливо...

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Нед, 10 серпня 2014, 23:09

Sluva писав: але це тільки орендна плата,а ще добав сюди всі комунальні послуги
там пише що 800 000 тягне утримання стадіону під ключ.. на місяць. тобто 9.6млн в рік. тому оренда 20 лямів якось на мою думку мала би включати мабуть і комуналку.
але хто його знає.. ми ж незнаєм подробиць.
Sluva писав: Р.с від продажі пива і решта продукції з точок харчування клуб який орендує стадіон не отримує ані копійки,все йде кейтеринг компанії в якої договір з самою ареною
тобто клуб буде арендувати за 20 лямів тільки поле побігати і трибуни, ну і квитки продавати в кращому випадку ?
шось невіриться.. то точно мався на увазі не весь стадіон в комплексі ? (відповідно всі договора з продавцями пива, таксі, тв трансляції, реклама і т.п. - мав би клуб оформляти)

Sluva писав: і такі як ти (без образ) навіть не середньостатистичні вболівальники будуть там появлятись час від часу і відвідуваність впаде до 5-7 тисяч то смислу арендувати
ну незнаю.. я би ходив значно частіше чим до того.. бо по правді кажучи на Україну і добиратися мені незручно, і умов там нема ніяких, проще по ТВ глянути. то все треба прораховувати. от у Чорноморця яка середня відвідуваність висока - чим Одеса футбольніше місто за Львів ? воно і по розмірах не сильно більше, а відвідуваність за сезон в 2 рази вища.

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0% ... 0.BA.D0.B8

Зверни увагу на середню відвідуваність в 70х роках.. значить можливо цього добитися. (а ще якщо грати почнуть нормально :D) :surprised

Невже самому неохота ходити на новий сучасний стадіон дивитися футбол ? :surprised

Україна то добре, але то вже історія.. всі клуби йдуть в ногу з часом, і або реконструюють старі стадіони або переїжджають на нові.. тому розмови про "фартовий" стадіон (непомню хто, но хтось з карпат то цілком серйозно заявляв) - то відмазки :)

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Нед, 10 серпня 2014, 23:37

піду ше на шахтар-іллічівець, підніму статистику шахтарю :facepalm може дим візьме до уваги відвідуваність шахтаря у Львові і зробить висновки )) інтересно скільки народу буде на такому явно пересічному для львівян і як на мене прогнозованому по результату матчі.

доречі ще сподобалось що перед початком матчу показали 10 голів шахтаря у ворота суперника )))) тиснуть на суперника таким чином, та і взагалі цікаво подивитися було.

Taras:)
Ім'я:Taras
Номер:**4040**
Подякували: 32 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Taras:) » Нед, 10 серпня 2014, 23:38

Bohdan, в якому році ти вперше на Україну попав? Скільки матчів відвідав?
Чи ти так просто естет- розказати друзям що був на Львів арені?
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/

Sluva

Повідомлення Sluva » Нед, 10 серпня 2014, 23:42

vovka писав: тобто клуб буде арендувати за 20 лямів тільки поле побігати і трибуни, ну і квитки продавати в кращому випадку ?
шось невіриться.. то точно мався на увазі не весь стадіон в комплексі ? (відповідно всі договора з продавцями пива, таксі, тв трансляції, реклама і т.п. - мав би клуб оформляти)
що значить весь стадіон в комплексі?
1.за 20млн клуб отримає чашу стадіону і дохід від проданих квитків,все алєс...
2.за тв трансляцію і рекламу клуб має окремі контракти і буде діставати однакові гроші без різниці де вони будуть грати на ст.Україна що на АшанАрені
3.весь прибуток від пива і харчування йде в кассу стадіону і кантори яка то все продає,клуб не отримує ні копійки
4.таксі і доїзд це все добра воля клубу потратити свої гроші,є бажання то зробить безплатний доїзд,нема то не зробить...у випадку Карпат то навіть можна не мріяти про таке...
vovka писав: Зверни увагу на середню відвідуваність в 70х роках.. значить можливо цього добитися. (а ще якщо грати почнуть нормально )
та звичайно що можна,але тут замкнуте кільце...щоб грати треба грубі гроші вкладати,думаю в Димінського стільки грошей нема...його хватило на 2-а сезони потужності :facepalm і знову ж таки нема людини яка б відкупила в ДИМа клуб і почала в нього вкладати...минулого сезону з 1-ї ліги 4-и команди відмовились виходити у Вищу %)
vovka писав: Невже самому неохота ходити на новий сучасний стадіон дивитися футбол ?
Чесно? от реально нема тої охоти...ото грали кілька матчів Карпати я ходив на той стадіон,а потім вернулись на Україну і було таке відчуття що я повернувся додому,а був десь в гостях...АшанАрена якась "не затишна" для мене...чуже воно...
vovka писав: тому розмови про "фартовий" стадіон (непомню хто, но хтось з карпат то цілком серйозно заявляв) - то відмазки :)
то звичайно брєдятіна ще та :)
vovka писав: Україна то добре, але то вже історія.. всі клуби йдуть в ногу з часом, і або реконструюють старі стадіони або переїжджають на нові..
я ото цілий вечір шукаю,але не можу знайти план реконструкції ст.Україна який давали австрійці Садовому перед Євро12 і де 50% мав профінансувати Димінський,а воно дурне вперлося рогом бо там ніфіга б не вкрав :facepalm
Р.С ну і так інформація для роздумів...АшанАрена не має повного Акту здачі в експлуатацію,там в експлуатацію здана тільки 1-а черга будівництва

Sluva

Повідомлення Sluva » Нед, 10 серпня 2014, 23:49

vovka писав: піду ше на шахтар-іллічівець, підніму статистику шахтарю
в чому прікол гри де відомий результат і де 19 гравців на полі належать одній команді? :shock

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Нед, 10 серпня 2014, 23:54

Sluva писав: .таксі і доїзд це все добра воля клубу потратити свої гроші,є бажання то зробить безплатний доїзд,нема то не зробить...у випадку Карпат то навіть можна не мріяти про таке...
мова не йде про безплатний.. хай зроблять платний, хай навіть не 3 гривні а трохи дорожче, але зручний! щоб я мав можливість просто доїхати нормально поближче до Львова, навіть стоячи.
а вчора я бачив дуже багато людей які від ашану валили пішки в напрямку автовокзалу-наукової. ну а хто з дітьми і без машини то йому що не йти на футбол бо добратися з нього нереально ?

Sluva писав: я ото цілий вечір шукаю,але не можу знайти план реконструкції ст.Україна який давали австрійці Садовому перед Євро12 і де 50% мав профінансувати Димінський,а воно дурне вперлося рогом бо там ніфіга б не вкрав
садовий вперся ? :surprised

Sluva писав: що значить весь стадіон в комплексі?
мав на увазі що якщо клуб арендує стадіон, то він арендує весь стадіон, включно з паркінгами, службами таксі, пивними палатками і т.п., і отримує від того дохід, а не просто футбольне поле і продаж квитків :surprised

інтересно а скільки ж тоді вартує орендувати все це в комплексі ?

Sluva писав: в чому прікол гри де відомий результат і де 19 гравців на полі належать одній команді?
:)
нема прікола.. але хай дим бачить що люди навіть на такий паражняк прийшли (хотя сумніваюсь що буде їх багато..) )) то стратегія переманювання карпат на арену львів ))

Sluva

Повідомлення Sluva » Пон, 11 серпня 2014, 00:09

vovka писав: садовий вперся ?
ну а хто ж :facepalm
vovka писав: мав на увазі що якщо клуб арендує стадіон, то він арендує весь стадіон, включно з паркінгами, службами таксі, пивними палатками і т.п., і отримує від того дохід, а не просто футбольне поле і продаж квитків
Ноуп...онлі те що потрібне для організації спортивного заходу...навіть коментатору по стадіону клуб платить окремо :facepalm
Паркінги включені,але толку з них он навіть для Шахти не прибрали з паркінгу картодром :) якось на матч Збірної адміністрація стадіону пробували зробити парковки оті там де картинг платними...це для них закінчилось плачевно,бо після того як закінчились місця в болоті всі ломанулись туда.Причому дурість яка...щоб заїхати на платну стоянку потрібно було квиток купити в Ашані :shout :facepalm
vovka писав: вчора я бачив дуже багато людей які від ашану валили пішки в напрямку автовокзалу-наукової. ну а хто з дітьми і без машини то йому що не йти на футбол бо добратися з нього нереально ?
Про це повинен думати клуб чи місто?якого Х будували той стадіон фіг знати де? :facepalm Україна в цьому плані виграшна на всі 200% :D
Якщо реально то хз..то тре Краша питатись про окупність тих шатлів...я навіть думати про це не хочу...свого мінінгіту хватає :|
Востаннє редагувалось Пон, 11 серпня 2014, 00:12 користувачем Sluva, всього редагувалось 1 раз.

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Пон, 11 серпня 2014, 00:11

Taras:) писав:Bohdan, в якому році ти вперше на Україну попав? Скільки матчів відвідав?
Чи ти так просто естет- розказати друзям що був на Львів арені?
Десь з 2002 по 2006 був на 80% домашніх матчів. В універі з 2006 було менше часу, але бував. На Арені я пропустив ЧЄ 2012 і ще 2 матчі, бо мене не було у Львові. А так, то ходжу туди при ершій же можливості. На "Україні" останній раз був певно ще до ЧЄ.
Зараз пацанячий запал пройшов і з'явились адекватні вимоги до сервісу, який я маю отримати за свої гроші. Я розумію, що глори будуть і на Сільмаш ходити в -20 градусів, але мова йде про звичайних пересічних вболівальників футболу.

Sluva

Повідомлення Sluva » Пон, 11 серпня 2014, 00:21

Bohdan писав: Десь з 2002 по 2006 був на 80% домашніх матчів
у батєнька то ти не знаєш що таке сидіти на лавочках :shout ,я почав з 12 років і відродження ФК ...як зараз памятаю 2-а союзна ліга Карпати-Даугава

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Пон, 11 серпня 2014, 00:22

і мене Арена більше прікалує. зручніше, чистіше, комфортніше... якось так.
за останні 10 років на "Україні" вроді не був... ше як в шкільні роки ходив активно, 9-11 класи, збірна і Карпати (фан-сектор), потім забив болт на "овець" :D
Sad, but true.

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Пон, 11 серпня 2014, 00:22

Sluva, савдепія ти ходяча :shout :facepalm
Sad, but true.

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 11 серпня 2014, 01:08

Sluva писав: Про це повинен думати клуб чи місто?
То непросте питання.

В ідеалі оскільки Арена має адресу по вул. Стрийська 199, і є стратегічним культурним об'єктом - то місто мало би організувати туда муніципальний транспорт в день матчів і інших заходів, для зручності своїх мешканців. Не безплатно понятно..
Sluva писав: якого Х будували той стадіон фіг знати де?
та не так вже фіг зна де - скільки того Львова, ще 50 років і то буде майже центр ))
он в Гданську міські автобуси в таке зажоп'я їздять, що я одного разу був задумався де брати таксі і скільки то буде коштувати, але за 300 метрів таки найшов зупинку, побачив розклад і через 20хв вже був автобус яким доїхав в центр.

Sluva писав: якось на матч Збірної адміністрація стадіону пробували зробити парковки оті там де картинг платними...це для них закінчилось плачевно,бо після того як закінчились місця в болоті всі ломанулись туда.Причому дурість яка...щоб заїхати на платну стоянку потрібно було квиток купити в Ашані
ну є перегіби .. але то можна з досвідом виправити.
Sluva писав: ну а хто ж
зато тепер маємо 2 стадіони :facepalm

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Пон, 11 серпня 2014, 07:07

Якщо чесно підзамахали коменти "трушних" фанів :facepalm з чого ви взяли що ви чимось особливі щоб комусь вказувати? :facepalm ходіть собі далі на той старий говностадіон раз привикли до совкосервісу :facepalm

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей