А я щось до такого і привик...Demyan писав: Монтажі що в зборі з кормушкою і трьома/двома "коромислами" не завжди діють.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А я щось до такого і привик...Demyan писав: Монтажі що в зборі з кормушкою і трьома/двома "коромислами" не завжди діють.
Дивись на пару сторінок вище. Там ще фото є. Я тільки зараз навчився відео закидатиandrewdor писав: Няма, а де це
andrewdor писав: Няма, а де це? Аж слюні потекли..
pavlolvov писав: Хто що може сказати за озеро в с. Чишках то велике що в полі?
ціна, доїзд, чи є десь сховатись від пекла, ну і що там кулює
Якщо ділимся то даватйе писати як доїхати, оплата, умови, на що краще клює.Інженер писав: Був я все ж таки в с. Оброшино..
На хробака клюють маленькі соми і карась, карпа зловив на картоплю... Пару раків просто витягнув випадково...Спінінгів не мав, але двоє мужиків на спінінги зловили 6 шт карпів (візуально кілограмові)...на що не знаю...Demyan писав:Якщо ділимся то даватйе писати як доїхати, оплата, умови, на що краще клює.Інженер писав: Був я все ж таки в с. Оброшино..
а в чому полягає негуманність?niama писав: Що то за такий не гуманний в Тебе садок ?
Я думаю малий в діаметрі-Driver- писав:а в чому полягає негуманність?niama писав: Що то за такий не гуманний в Тебе садок ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей