Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діагностика - Citroen Berlingo(2009)
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Привіт! Підкажіть, будь ласка, сервіс де можна зробити діагностику "француза" Citroen Berlingo 2009р. Наперед дякую!
P.S. А також цікавить сервіс, де якісно розвал/сходження для цієї ж машини можна зробити.
P.P.S. Дивився що в Ярди є сервіс на вул. Хлібна. Які відгуки про нього(ціни, якість)?
P.S. А також цікавить сервіс, де якісно розвал/сходження для цієї ж машини можна зробити.
P.P.S. Дивився що в Ярди є сервіс на вул. Хлібна. Які відгуки про нього(ціни, якість)?
-
- Ім'я:kolja
Re: Діагностика - Citroen Berlingo(2009)
Маю універсальний сканер,можна глянути параметри або скинути помилки.для глибшої діагностики тільки на сервіс.pufik писав:Привіт! Підкажіть, будь ласка, сервіс де можна зробити діагностику "француза" Citroen Berlingo 2009р. Наперед дякую!
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
Якщо мова про ЕЛМ - скидати помилки не раджу
Зі всім до мене
Зі всім до мене
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
-
Дякую за підказки. Був сьогодні в сервісному на Хлібній 4. В принципі дігностика, як на мене вартує своїх грошей.
1. Компютерна діагностика(електрика помилки і т.д.) - 135 грн.
2. Діагностика ходової + подивилися ремні генератор і т.д - 96 грн.
Після того виник список того, що треба робити :). Зараз шукаю запчастини для сабжа. Цікавить присадка для сажового фільтра оригінальний номер 9678101680. Також ремонт генератора (шумить підшипник), ремінь для генератора та демфер натяжний. По ходовій кульова ліва, наконечник лівий, гальмівні колодки (задні та передні), подушка двигуна нижня, задній сальник колінвалу, саліндблоки передніх важилів.
Дякую всі за допомогу!
1. Компютерна діагностика(електрика помилки і т.д.) - 135 грн.
2. Діагностика ходової + подивилися ремні генератор і т.д - 96 грн.
Після того виник список того, що треба робити :). Зараз шукаю запчастини для сабжа. Цікавить присадка для сажового фільтра оригінальний номер 9678101680. Також ремонт генератора (шумить підшипник), ремінь для генератора та демфер натяжний. По ходовій кульова ліва, наконечник лівий, гальмівні колодки (задні та передні), подушка двигуна нижня, задній сальник колінвалу, саліндблоки передніх важилів.
Дякую всі за допомогу!
-
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 3 рази
ghost™, а що ти робиш? димогенератор маєш? осцилограф? мотортестер?
За Порошенка !!!
- Viva
- Ім'я:Віталік
- Номер:ВС1110СК
Є бульбулятор - то ж саме що димогенератор тільки ефект приємніший))
- romanbelyj
- Ім'я:Роман
- Номер:ВС****AI
- Дякував (ла): 8 рази
- Подякували: 10 рази
а може не спіши з придбанням запчастин. може зїзди ще на якесь СТО (не профільне по французах)pufik писав: Після того виник список того, що треба робити :). Зараз шукаю запчастини для сабжа. Цікавить присадка для сажового фільтра оригінальний номер 9678101680. Також ремонт генератора (шумить підшипник), ремінь для генератора та демфер натяжний. По ходовій кульова ліва, наконечник лівий, гальмівні колодки (задні та передні), подушка двигуна нижня, задній сальник колінвалу, саліндблоки передніх важилів.
я в свій час поїхав на шкода сервіс, то там склали список огого, потім поїхав на інше СТО, - половини з того казали не треба ще довго міняти якщо акуратно їздити
Мені не важливо, що про мене подумають! Всім не вгодиш, для всіх не будеш правий!
- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 2 рази
Неварто переплачувати за присадку для сажевого-до мене все програмно відключуpufik писав: Дякую за підказки. Був сьогодні в сервісному на Хлібній 4. В принципі дігностика, як на мене вартує своїх грошей. 1. Компютерна діагностика(електрика помилки і т.д.) - 135 грн.2. Діагностика ходової + подивилися ремні генератор і т.д - 96 грн.Після того виник список того, що треба робити :). Зараз шукаю запчастини для сабжа. Цікавить присадка для сажового фільтра оригінальний номер 9678101680. Також ремонт генератора (шумить підшипник), ремінь для генератора та демфер натяжний. По ходовій кульова ліва, наконечник лівий, гальмівні колодки (задні та передні), подушка двигуна нижня, задній сальник колінвалу, саліндблоки передніх важилів.Дякую всі за допомогу!

О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей