ліпше самому походжу страчу 2-3 дні але не буду комусь платити за то шо не треба платити
а якшо би офіційно то все було то без проблем би заплатив тих 350 грн, просто то діло принципу
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
AVP_6 писав: а якшо би офіційно то все було то без проблем би заплатив тих 350 грн
піди в мрео подивись.. там все пише..AVP_6 писав: але точно не знаю і думаю мало хто знає бо всі "рішають"
та тут справа в тому шо воно мені не так конче треба, мені і великі права не мішають, і до речі вони в мене вже 13 років а по стану як нові, просто носяться завжди в чехольчику. От тому коли спростять процедуру тоді і буду перероблятиvovka писав: піди в мрео подивись.. там все пише..
ПОЛОЖЕННЯ про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобамиkapi писав:Мей, а якщо маю "В", але хочу ще на скутери "А", і можливо на виріст "С". Не в курсі яка там процедура і оплата? Або де можна почитати.
В Польщі є відділ "прав язди" у міській раді.Kost писав:ше б може в жеку видавали по районах або взагалі дворнічки приносили додому?
На Д.Апостола тобі в МРЕВ ДАІ требаYust писав:А якщо б я хотів замінити свої права 2003 року некошерного вигляду на сучасні пластикові то треба їхати
1. аж в обласне МРЕВ?
2. Чи міська рада має відділ прав?
3. Чи міське МРЕВ на Привокзальній?
Цифрове фото і цифровий підпис також сам зробиш?diesell писав: дай гроші і я тобі видам.
Так само ти помогав на виборах "в один тур", а тепер втікаєш за кордон. Приїлося солоденьке?Yust писав: VETERAN, цифрове фото роблять скануванням з паперового.
VETERAN писав: Так само ти помогав на виборах "в один тур", а тепер втікаєш за кордон. Приїлося солоденьке?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей