Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Обмін посвідчення водія на пластикові
- topper
- Ім'я:Остап
- Стать:чоловік
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Taras:), та, зі школи.По-ній можна відновити загублені права!
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Обмін посвідчення водія на пластикові
а якщо картки водія немає? Взагалі не памятаю чи в школі давали чи загубив...
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Demyan, хз, кепсько...треба в мрео взнавати 

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
В архів автошколи!Demyan писав: а якщо картки водія немає?
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
- deler1um
- Ім'я:Ігор
- Номер:АТ5080АІ
- Подякували: 2 рази
Так скільки зараз буде коштувати щоб переробити старі ламіновані і ужесно великі, на о ці нові. Бо ця "стоп корупція" мала б повпливати чуть на розцінки...
Чи тут тільки інфа по "пластик" на "пластик" ?
Чи тут тільки інфа по "пластик" на "пластик" ?
-
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 3 рази
я думаю не важливо що здаєш на утиль, суть що для отримання нових єдина процедура. Розділи на два етапи, довідка медична і Мрео. В Мрео 129 грн (Мей писав вище). А медична хз скільки.
За Порошенка !!!
- deler1um
Оу, шось дуже халявно, аж не віриться, рік тому чув цифри 1000+ ... Але дякую, буду скоро цим займатись значить.
-
- Ім'я:Андрій
та нема різниці які на пластикові міняти. я ж кажу, все шо платив це 114 грн в кассу там плюс послуги банку то вийшло 119 грн. і все. 3 години часу, без рішал, подачок на лапу і тд. і забрав нові права.
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
-
- Контактна інформація:
Я б на місці рішал оформив це все діло зараз офіційно. Відкрити кантору яка займається і допомагає в оформлені, заміні і т.д.
-
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 3 рази
Kost, напиши пліз ще як довідку робив медичну.
За Порошенка !!!
Demyan писав: Відкрити кантору яка займається і допомагає в оформлені, заміні і т.д.

що там допомагати ?
єдиний неприємний нюанс у цьому питанні це меддовідка, тому що медицина це окрема жахлива структура, море зайвих лікарів, процес навмисне затягують.
Тому посередники там явно зайві, їх потрібно гнати якомога далі, он тут Мей писав що хочуть скоротити кількість лікарів у комісії, бо справді там максимум потрібен один кабінет де провірять зір, тиск, ну нехай ще кардіограму (хоча просто зору більш ніж достатньо) по базах наркоманів, психів і все. Тобто це має робити одна медсестра і процес має займати не більше 10 хв.
Отож давайте не будемо писати щоб вони зробили офіційних посередників чи легалізували рішал, бо це вже другий форумчанин який сам підтримує додаткові послуги і витрати на мрев, може пора всетаки думати щоб якось зробили процес як у цивілізованих країнах.

-
- Контактна інформація:
Morozov,
А що в цьому поганого? Це буде офіційно, будуть працювати люди, сплачувати податки і т.д. Якщо ти не хочеш - то не користуєшся і робиш сам. Але наприклад офісному працівникові, який працює вдень іноді краще заплатити тих 100 або 200 грн і щоб працювало по схемі - приїхали до тебе в офіс, взяли твої документи, склали договір на послуги, ти підписав, оплатив - в кінці дня тобі привезли нові права. Що тут поганого? Це так само, як ти викликаєш курєра на доставку товару або ж доставка їжі - не хочеш поїхати/піти сам - заплатив гроші тобі все привезли/зробили.
Є фірми де люди працюють з відмітками часу прийшов/пішов, мають певний час на перерви/перекури/обіди...
А що в цьому поганого? Це буде офіційно, будуть працювати люди, сплачувати податки і т.д. Якщо ти не хочеш - то не користуєшся і робиш сам. Але наприклад офісному працівникові, який працює вдень іноді краще заплатити тих 100 або 200 грн і щоб працювало по схемі - приїхали до тебе в офіс, взяли твої документи, склали договір на послуги, ти підписав, оплатив - в кінці дня тобі привезли нові права. Що тут поганого? Це так само, як ти викликаєш курєра на доставку товару або ж доставка їжі - не хочеш поїхати/піти сам - заплатив гроші тобі все привезли/зробили.
Є фірми де люди працюють з відмітками часу прийшов/пішов, мають певний час на перерви/перекури/обіди...
все правильно, в США наприклад так зроблено, легальні рішали(подають за тебе документи у певні установи) з офісом і де тобі видають чеки за послуги. Але в той же час не має штучно ускладнюватись подача документів особисто.Demyan писав: А що в цьому поганого? Це буде офіційно, будуть працювати люди, сплачувати податки і т.д. Якщо ти не хочеш - то не користуєшся і робиш сам. Але наприклад офісному працівникові, який працює вдень іноді краще заплатити тих 100 або 200 грн і щоб працювало по схемі - приїхали до тебе в офіс, взяли твої документи, склали договір на послуги, ти підписав, оплатив - в кінці дня тобі привезли нові права. Що тут поганого?
- rubilnik
- Ім'я:Роман
- Номер:АТ
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 10 рази
Demyan, ага, а потім ті що хочуть зробити самі, будуть кілька днів ходити, бо ті кантори всьо зажмуть. Так-так, давайте далі сприяти рішалам 

-
- Контактна інформація:
Morozov писав: зробили процес як у цивілізованих країнах.
Ось так я і хочу, як в цивілізованих країнах.A1 писав: все правильно, в США наприклад так зроблено, легальні рішали(
ти хочеш просто добавити додаткового псердника, що є дурістю, адже це просто призведе до здорожченя прав.Demyan писав: Ось так я і хочу, як в цивілізованих країнах.
Неправда, немає там такого, у США просто видачею прав не займається міліція як у нас, там є драйвер офіси (чи як воно там називається) і вони проводять іспити, "мед огляд", провіряють по базах даних, та самі присилають посвідченя водія, у нас таке тоже багато хто пропонує - ліквідувати МРЕВ та створити реєстраційні організації які будуть реєструвати авто та видавати права.A1 писав: в США наприклад так зроблено,
Різниця в тому що Демян пропонує ще одну організацію - посередник (тобто буде дві організації) , а у цивілізованих країнах цю функцію виконує одна (приватна або державна), просто вона не є відділом МВС.
-
- Контактна інформація:
я ж кажу що це не обовязково! Хочеш - їдеш в МРЕВ робиш сам, мені наприклад зручніше заплатити посереднику і щоб він забрав/привіз, а не їздити самому. Тобто щоб було 2 повноцінних варіанта і якщо сам то дешевше, бо не враховуєш послуги посередника. Я б таких посередників, які роблять все за тебе на офіційному рівні, ставив не тільки в МРЕВ, а й при видачі наприклад закордонних паспортів чи довідок якигось - щоб не їздити самому.Morozov писав: ти хочеш просто добавити додаткового псердника, що є дурістю, адже це просто призведе до здорожченя прав.
Маклери ж існують

- may
Все нормально! ЄДАПС з ринку посунули, тепер державний поліграфкомбінат друкує.deler1um писав: Оу, шось дуже халявно, аж не віриться
скільки виготовлення кредитки коштує?

- deler1um
Ну довідку ше можна купити всеодно) А яка там форма хто точно памятає мед.довідки ?may писав:Все нормально! ЄДАПС з ринку посунули, тепер державний поліграфкомбінат друкує.deler1um писав: Оу, шось дуже халявно, аж не віриться
скільки виготовлення кредитки коштує?
- may
Додаток 1deler1um писав: А яка там форма
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей