во во...там середній від сили 65-70 кмSluva писав: в мене БК такої не показує навіть
в мене 1 раз середній був 102 км на год
то я за 30-35 хв з Краківця до Львова доїхав
і то я спішив шо ппц....
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
во во...там середній від сили 65-70 кмSluva писав: в мене БК такої не показує навіть
ото люди невірливі, чого яч тут розпинаюсь???Sluva писав: в мене БК такої не показує навіть коли я по автобану шпарю,а тут 800км і ще й кілька перевалів
від 426 за 1 штVusiko писав: romanbelyj, скільки? До Форда 60 грн, конусний коштував
обзвонив - формули, ерапартси, автопланети і їм подібні в місті всюди 400 500 800 з копійкамиVusiko писав: romanbelyj, тануна... В Лесика питав?
а шо тут шукати позвонив до Лесика, той привіз - поїхав поставив)))romanbelyj писав: зараз в пошуках тої запчастини - не дешева зараза.
так нєдєшова штука однако :) то йно ваговоди отакво беруть в первому магазиніTaras:) писав: а шо тут шукати позвонив до Лесика, той привіз - поїхав поставив)))
хз, в мене певно недешевша)))Sluva писав: так нєдєшова штука однако :)
та вот в тому діло ша знайшов за 426 той самий шо Лесик пропонує, але чекати 2 дніTaras:) писав: а шо тут шукати позвонив до Лесика, той привіз - поїхав поставив)))
згідний, так їздити неварто. міняти так міняти, просто є речі (ті самі) які в різних точках в різну ціну - тож питання: "зачєм платіть больше ?"Taras:) писав: но як треба то шо зробиш.....
хєрасє........*Lesyk* писав: то дешево, мій підшипник передній починається з 1650грн, задній ще дорожчий
Да ладно, від 900 грн))) нездалі починаються якшо на 5 дир і якшо то до опеля*Lesyk* писав: то дешево, мій підшипник передній починається з 1650грн, задній ще дорожчий
маєш номер цього підшипника, або напишеш номер рувіля, ціна як на мене нереальна...romanbelyj писав: та вот в тому діло ша знайшов за 426 той самий шо Лесик пропонує, але чекати 2 дні
нездалі можна і дешевше, але для чого підшипшик ставити, щоб за 2 дні загудів, на 4 дирки...b_andriy писав: Да ладно, від 900 грн))) нездалі починаються якшо на 5 дир і якшо то до опеля
*Lesyk* писав: маєш номер цього підшипника, або напишеш номер рувіля, ціна як на мене нереальна...
в порядності і кваліфікації людини, що запропонувала не сумніваюсь. номера не маю. підшипник завтра буде*Lesyk* писав: нездалі можна і дешевше, але для чого підшипшик ставити, щоб за 2 дні загудів, на 4 дирки...
напиши хоч в приват якщо не секрет де замовив...romanbelyj писав: в порядності і кваліфікації людини, що запропонувала не сумніваюсь. номера не маю. підшипник завтра буде
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей