Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Сьогодні таку ж ціну на ОККО бачив на заправці на Новому Львові.Gleb писав: Вчора їхав біля Радехова, то там на ОККО ціна 95 була 15,69 грн.
Yelik писав: ціна 95 була 15,69 грн.
Сьогодні таку ж ціну на ОККО бачив на заправці на Новому Львові.
його би треба було переводити на 3 зонний лічильник )))) і заряжати акуми вночі по 0.4 тарифу. але як то для підприємства з точки зору закону хйз.RULES писав: З грубшого має палити 290 кВт на 300 км міського пробігу. Яка там вартість елетроенергії для підприємств?
всю статтю не читав. якшо так - то непогано мабуть буде.mathst писав: так в статті йдеться проте, що будуть заряджатися по нічному тарифі.
як ти це пропонуєш практично зробити з наявною машиною ? я знаю як поставити допустим газ.. на електрику як перевести ?bagatobykv писав: народ та яка бенза переходіть попорикалуйтеся на електриці.....а то поки дойдете до того що треба електромобіль то вже ціна на електрику будуть я ї.......
1,2грн/кВт з ПДВ., все одно значно вигідніше ніж на солярі. Грубо виходить 116грн/100км.RULES писав: Ось тут тех характеристики. З грубшого має палити 290 кВт на 300 км міського пробігу. Яка там вартість елетроенергії для підприємств?
Yelik писав: 1,2грн/кВт з ПДВ., все одно значно вигідніше ніж на солярі. Грубо виходить 116грн/100км.
повыр простыше ныж то що ти рообив з своъм драг мобылем!!!vovka писав: на електрику як перевести ?
якщо простіше, то чого ніде не бачу таких машин у Львові ?t309 писав: повыр простыше ныж то що ти рообив з своъм драг мобылем!!!
у Львові є ?t309 писав: та є такі тачки просто їх не афішують
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей