1 дитина, каляска, автокрісло, сумка і місця вже немаpavlo09 писав: Буш мав двох дітей, зрозумієш

Навіть не уявляю як то двох возити, а ще як близнюки чи двійнята, взагалі над фордом F350 треба задумуватись

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
1 дитина, каляска, автокрісло, сумка і місця вже немаpavlo09 писав: Буш мав двох дітей, зрозумієш
та ладно, там ще шуруп в колесо раз попав - о це був справжній екшн, не у кожному бортовику таке зустрінеш.antik писав: То напевне сама скучна тема на ЛТК
там ланцюг тис. 200 мінімум ходитьweber писав: ремінь
в мене вже 117тис., ланцюг окweber писав: кажуть в районі сотки.
weber писав: 1 дитина, каляска, автокрісло, сумка і місця вже нема
Навіть не уявляю як то двох возити, а ще як близнюки чи двійнята, взагалі над фордом F350 треба задумуватись
А хіба Хонда не регламентує заміну свічок на 60 тис км? А тим більше з нашим бензином... Катушки потім дорожче міняти...weber писав: Нагадаю, що від самого початку - нічого значного не ламалося, тормозні колодки не мінялися, ремінь і свічки ще теж окей.
в себе поміняв на 97 тис. і то ще колодок було трохи, просто попалися за дешево brembo, на гальмівних дисках виробітки взагалі майже нема.CAT писав: А по тормозним колодкам то взагалі якісь дивні речі.
ШО????!! як таке можна було придумати взагалі... Може то помилка якась?weber писав: - Нове БМВ 528і (саме це) вимагає заміни блоку головок кожні 70 тис. за 3К євро
weber писав: - Влітку мають з'явитися дизельні Хонди.
CAT, продавець так сказав, що саме в тій конкретній моделі 5-ки бензиновій 528і.CAT писав: ШО????!! як таке можна було придумати взагалі... Може то помилка якась?
mathst, CRV 1.6 дизельний походу мав би бути.mathst писав:я вже думав в нас ніколи не буде дизельних хонд. Хочу HRV 1.6 iDtec 160 к.с.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей