Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
порадьте джипон
- Lyubomyr
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
pikach00, а де саме в Данії?Я недалеко від Копенгагена(в Kalunborg Havn) 

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Re: порадьте джипон
І я в пригородах Копінгагена - GlostrupLyubomyr писав:pikach00, а де саме в Данії?Я недалеко від Копенгагена(в Kalunborg Havn)
- Lyubomyr
- Контактна інформація:
pikach00, 

- Oleh Nemchinov
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
сошел с конвейера первый дизельный UAZ Patriot.Богдана Курилюк писав:А як ви дивитеся на УАЗ "Патріот"?
Мені здається непоганий позашляховик...
Самый массовый производитель отечественных внедорожников Ульяновский автомобильный завод, входящий в состав автомобильного холдинга SOLLERS, приступил к серийному производству автомобилей UAZ Patriot с дизельным двигателем Iveco. Сообщается, что до конца августа с конвейера сойдет 200 внедорожников, оснащенных данным двигателем. Дизельные УАЗы поступят в салоны дилеров со второй половины сентября.
Дизельный двигатель Iveco F1A разработан моторным подразделением Fiat - Fiat Powertrain Technologies и уже более пяти лет устанавливается на коммерческие автомобили FIAT Ducato. Объем четырехцилиндрового турбодизеля 2,3 л., мощность - 116 л.с. При этом средний расход топлива при 90 км/ч. составляет 9,5 л / 100 км. В ходе испытаний топливная аппаратура мотора была адаптирована под российские условия, предполагающие работу двигателя при минусовых температурах и на российском дизельном топливе.
Всего в 2008 году планируется произвести 1000 UAZ Patriot с дизельным двигателем Iveco. Реальный спрос выше, но производство пока лимитировано поставками двигателей из Италии. До конца года дизельными двигателями будут оснащаться автомобили только в самой дорогой комплектации Limited, которая включает в себя кондиционер, ABS, подогрев сидений, дополнительный отопитель для задних пассажиров, полный электропакет и аудиопакет. Розничная цена на UAZ Patriot в комплектации Limited составит 590 тыс. руб.
В 2009 году двигатели F1A будут собираться на совместном предприятии Fiat Powertrain Technologies и SOLLERS в Заволжье, что позволит существенно увеличить выпуск дизельных UAZ Patriot, в частности в 2009 году планируется продать 4500 внедорожников, включая поставки автомобилей на экспорт.
// auto.mail.ru
- and1
- Ім'я:Андрей
- Контактна інформація:
хотьбы старые глюки дофиксили, а то еще дизель ставят....
хотя партиоты очень популярны у торгашей, влазит в них много и стоят не дорого....
хотя партиоты очень популярны у торгашей, влазит в них много и стоят не дорого....
- Lyubomyr
- Контактна інформація:
Після цьогорічних снігопадів, а це мабуть тільки початок, дуже підвищився інтерес до позашляховика, але повноцінного а не паркетників. Бюджет скромний 18-19к$, не старше 2000р.в. Перше глянув на Mitsubishi Pajero Sport попереднього покоління, але надто спартанські умови в нього, тому переключився на Mitsubishi Pajero Wagon III. Цікавлять відгуки власників Mitsubishi Pajero Wagon III. Також розглядаю інші варіанти в цьому ціновому діапазоні, можна дешевше :) , китайців не розглядаю. Дивлюсь в бік дизелів. Ну і цікавлять витрати на експлуатацію, бо з кабаном я вже трохи в курсі, а от про джипи можу тільки догадуватись.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Lyubomyr, Рекстон який під МЛку косить нічого такий, про Вагон думка шо старі були як джипи кращі
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
то не скромний, можеш дивитись в бік Jeep Cherokee , хоч я і не люблю японський ВАЗ мітсубіши, але паджеро машина хороша і надійна, дуже ені подобається Mitsubishi Padjero Pinin, машинка маленька але дуже прохідна і з 1.8 бензином досить не погано їде, по трасі поза-шлаховики не рулять, жодний. Але ти повинен зрозуміти, що витрати на поза-шляховик більші чим на легкові, 140 не рахуєм :)Lyubomyr писав: Бюджет скромний 18-19к$
Ford?
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
почему?Fobos писав:по трасі поза-шлаховики не рулять
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
antik, каєн так валить шо ого го і прадо тоже
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
на них менее комфортно ехать чем на джипе, особенно ощутимо на больших растоянияхantik писав:почему?
- antik
круто! но Фобос написал, что они НЕ рулятApokalipsis писав:каєн так валить шо ого го і прадо тоже

опять же... Фобос написал, что джип плохо на трасе, ты говоришь, что хорошо.... где правда? =)LEgEnDA писав:менее комфортно ехать чем на джипе
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
опечятался)) имел ввиду что на джипе тежелей дорога переноситься))antik писав:опять же... Фобос написал что джип плохо на трасе, ты говоришь что хорошо.... где правда =)
А каен ето не джип...
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
antik, поезди. Apokalipsis, Каєн, то клас не той, щоб навіть грязюку помісити деколи, та і бюджет не пишеться, а прадо просто по бюджету не канає.
Ford?
- antik
1.5 года эксплуатировал Pajero Wagon 3.2 DI-D как служебный авто для поездок за границу (тобишь в основном трасса)Fobos писав:поезди
- Lyubomyr
- Контактна інформація:
маю кореша батько - не то, та і двигун там бенз, а меніFobos писав:можеш дивитись в бік Jeep Cherokee
Не хочу платити дурні податки за обєм, ще й розхід нехилий, тай машина, імхо, не дуже має спрос.Lyubomyr писав:Дивлюсь в бік дизелів
Мені останнім часом очали подобатись. тай бензинового кабана я б не брав

планую заміну Мерсу, і не хотілось би ще більших витрат. Та й роки свіжіші дивлюсь.Fobos писав:витрати на поза-шляховик більші чим на легкові, 140 не рахуєм
Тим паче для моєї манери язди, з моїми пробігами, з урахуванням якості наших доріг, я не в місті живу

Востаннє редагувалось Суб, 19 грудня 2009, 23:39 користувачем Lyubomyr, всього редагувалось 1 раз.
- Apokalipsis
їхав з києва до львова туареку,тіп валив 200 ,їхади половину дороги в дощ,обганяли всіх,дороги гарно тримався і я змученим себе не почував...(я про то як джипи на трасі) на вкус и цвет товарищя нет)))antik писав:Фобос написал, что джип плохо на трасе, ты говоришь, что хорошо.... где правда? =)
- Lyubomyr
- Контактна інформація:
та думаю на тих диванах не дуже важко буде їхати. Бо я після Мерса вже морщусь їхати на дальші відстані на менших авто, вже не то.Apokalipsis писав:і я змученим себе не почував...
- Apokalipsis
Fobos, шо ви з тим ІМХО ? то така відмазка як в садіку))) сам подивиться і вибере))) головне шоб себе послухався а то потім буде на нас гнати, що мол їх послухав,а машина не подобається))
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей