Смішнішого нічого не міг придумати?t309 писав: pavlo09, вся европа на газу!!!!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Смішнішого нічого не міг придумати?t309 писав: pavlo09, вся европа на газу!!!!
Це не я написавpikach00 писав:Смішнішого нічого не міг придумати?t309 писав: pavlo09, вся европа на газу!!!!
нічого складного, натискаєш вибрати і з фоток вибираєшAndre писав: (Як додати фото з айфона?)
І це мені каже епломен. Такий самий як я. З макбуком і айфономcat-yellow писав:нічого складного, натискаєш вибрати і з фоток вибираєшAndre писав: (Як додати фото з айфона?)
а якшо по "ЛТК-шному", то викинути найух іпхон і купити андроїд!
Все вставляється, просто треба розмір фотки менший. Програміст х...pikach00 писав:З айфона фотки не вставляються(( адміни робіть шось
а де кілометраж і розхід?cat-yellow писав: мій Мультяй із задоволенням сприйняв цей факт
Ідентично!-kesheme- писав:Через зміну курсу трошки виросла ціна- 13.9 грн./л
За дві доби проїхав на цій солярі 2000 км. Розхід не скажу, провтикав заміряти. По відчуттям- їде краще ніж на Укрнафті і двигун працює тихше і рівніше.
серйозний провтик... та такій вістані якраз добре заміряти-kesheme- писав: За дві доби проїхав на цій солярі 2000 км. Розхід не скажу, провтикав заміряти.
Незнаю як з тим жити даліMAECTP0 писав:серйозний провтик... та такій вістані якраз добре заміряти-kesheme- писав: За дві доби проїхав на цій солярі 2000 км. Розхід не скажу, провтикав заміряти.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей