а ти майстерandreyclk писав: В нас діти 0.6,2.6 і 3.5 р

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а ти майстерandreyclk писав: В нас діти 0.6,2.6 і 3.5 р
Fobos писав: як перший раз вночі не отримав, але пару поворотів цікавих зі скрипом коліс пройшов, фабія на ППД там би перевернулась при таких розкладах:-D
Моя одна 2.6 р другу очікуєм зимоюpavlo09 писав:а ти майстерandreyclk писав: В нас діти 0.6,2.6 і 3.5 р
Споробуй Corbeni забити, хоча там весь час прямо))) по 7c)) дорога мрія) хочу вернутись туди на евіку))Fobos писав:У нас малий також хапнув той вірус, але пощастило, без лікарні і температури, рвав вночі і зранку вчора, викликали по страховці лікаря, прописав ліки для відновлення елнктрлітичного балансу, багато пити та дієту, але мій спиногриз не переймається, хаває печиво з сухарями, запиває чаєм чорнимСьогодні їхав назад по тій дорозі, такого враження як перший раз вночі не отримав, але пару поворотів цікавих зі скрипом коліс пройшов, фабія на ППД там би перевернулась при таких розкладах:-D
Кароче я в Курте Де Аджеш в готелі, знайшов при дорозі, класний готель, але знову ж таки дорогуватий 120 лей за ніч. Скажіть наступних пару населених пунктів щоб вбити в навік, бо він незнає що таке трансфагараш, нокія також гонить, каже на бухарест вертатись :-D
розказуй враження :)Yura Ros писав: хоча там весь час прямо))) по 7c)) дорога мрія) хочу вернутись туди на евіку))
+100cat-yellow писав:Fobos писав: як перший раз вночі не отримав, але пару поворотів цікавих зі скрипом коліс пройшов, фабія на ППД там би перевернулась при таких розкладах:-D
от ти ж любітєль гамна на вентиляторі .... ти спочатку переверни Фабу там, де поскрипиш Фордом .... а то починаєтьчя, моя цаца, а то гамно.... факти в студію! і бажано перевірені!
PS: в мене Пасат на ППД, сумніваюсь, що там де скрипіли колеса у Фієсти, він би натякав на переворот....
PPS: а взагалі, коли з сім"єю рулиш, то нема чого скрипіти колесами, нормально їхати треба, а не з поворотів трасу влаштовувати.... чи це не ти мені бува кілька тижнів тому говорив, що треба всюди і вся пристібатись, бо безпека понад усе? так от безпека - це не тільки вісімсот ремнів на дитині, а перш за все - безпечна їзда водія!
альо бля Ви про ТОйоту РАв не забувайте і япоошрот.ТО ж з того всьо почалось.pavlo09 писав: +100
Ти не дивуйся, видно Юра не може оприділитися. То сказав, що форд гівно, то подумав і ліпшої за ті гроші нема, то пасата прирівняв до буса, бо їхати на ньому мука , то потім Пасат одинаковий з фіестою . То тепер фабія з ппд перевертається Юра, ти оприділись, бо скільки народу за тебе картки получили що це просто...
Помор'є. Я ще тутandreyclk писав:pavlo09, в якій частині Болгаріі був?
Передавай Дімітрію в Омарі вітання зі Львоваpavlo09 писав:Помор'є. Я ще тутandreyclk писав:pavlo09, в якій частині Болгаріі був?
Який бюджет поіздки ,якщо не секрет?pavlo09 писав:Помор'є. Я ще тутandreyclk писав:pavlo09, в якій частині Болгаріі був?
Я....мульйон раз....праблєми були йно зі мнов...ракія то силаandreyclk писав:А іздив хтось з дітьми і шоб не було інфекціі?
То не проту інфекію мова ідеSluva писав:Я....мульйон раз....праблєми були йно зі мнов...ракія то силаandreyclk писав:А іздив хтось з дітьми і шоб не було інфекціі?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей