ЯК?Joni писав:Може і так а може по іншому але то шо знайшлиб то 100-пудово!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
клубная жизнь и последствия....
- Yar4ik
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Joni
- Ім'я:Vanja
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Re: клубная жизнь и последствия....
Yar4ik, Там всі мусори все і про всіх знають і про тебе знають і про мене знають і навіть знають хто такий Фікус!
А якшо серйозно то в них є свої шестерки які дають іфу , а ті в свою чергу перевіряють і приймають міри то на перший погляд здається шо ніхера не роблять!

А якшо серйозно то в них є свої шестерки які дають іфу , а ті в свою чергу перевіряють і приймають міри то на перший погляд здається шо ніхера не роблять!
- Yar4ik
Я тобі про то, шо вони при обшуку не найдуть....а ти думаєш всі шохи знають про тих с*к??? вони можуть то робити "в одіночку", нікому про то не кажучи
- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
Усім надобраніч!!
Соррі за флуд

Соррі за флуд
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- Nazarik
А хіба СНІД може проявитись так скоро? Наскільки мені відомо він може проявитись аж через 10 років!!!
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Nazarik, через 10 людина паходу вже помре
Машина не жінка , помилок не пробачає
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Nazarik писав:А хіба СНІД може проявитись так скоро? Наскільки мені відомо він може проявитись аж через 10 років!!!

volleyball.lviv.ua/blog/
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
От сиджу і офігіваю від ваших постів. Така сама історія була років 4-5 тому з розповідями про то що лишають кнопки з вірусами в громадських туалетах Франції чи ше якоїсь країни.
Якщо так до всього ставитись то навіть з дому не варто виходити бо якийсь ідіот злий на життя може кинути цеглою з даху або просто прирізати на вулиці.
Якщо так до всього ставитись то навіть з дому не варто виходити бо якийсь ідіот злий на життя може кинути цеглою з даху або просто прирізати на вулиці.
-
- Ім'я:Sasha
+1 Тема не в тему.
Реально нікому не поможе, а осадок залишає паршивий
Я б закрив її [цензура]
Реально нікому не поможе, а осадок залишає паршивий
Я б закрив її [цензура]
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Навіть витерти її [цензура] треба...Саша писав: Я б закрив її [цензура]
- Nazarik
вот тут ти неправ!!Yelik писав:через 10років вже дійсно людина скорше всього помре.

-
- Контактна інформація:
Nazarik, якшо я не помиляюсь то ти прав, інкубаційни період 7 чи 10 років і аж тоді перевірка дасть результат. І ше.. сам вірус СНІДу на відкритому повітрі живе долі секунди... Тобто сам укол самою голку.... трошки дивно звучить як на мене... мається вводитись розчин шприцом
П.С. я не медик... але колись в поліклініці стояв біля плакату про СНІД і читав бо не мав шо робити в черзі:)
П.С. я не медик... але колись в поліклініці стояв біля плакату про СНІД і читав бо не мав шо робити в черзі:)
-
- Контактна інформація:
Yelik, при зараженні СНІДом людина вирає не від нього а від інших хвороб, імунітет стає слабшим.
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
Fly писав:І ше.. сам вірус СНІДу на відкритому повітрі живе долі секунди... Тобто сам укол самою голку.... трошки дивно звучить як на мене... мається вводитись розчин шприцом
+1
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Офіційну інфу про СНІД в студію!!!
Хто перший закине шось цікаве і повчальне, тому РЕСПЕГТ!
По-друге, поділитися знаннями в такій ситуації зі СНІДом як зараз в Україні тільки в користь буде.
П.С. Наткнувся вчора в неті на новину одну: "В Донецькій області за останній тиждень виявлено 456 нових ВІЛ-інфікованих"!!! І Україна зараз перша в Європі за темпами розвитку ВІЛ.
Хто перший закине шось цікаве і повчальне, тому РЕСПЕГТ!

По-перше, ми тут вирішили обговорити тему, яка зараз в багатьох людей у Львові на язиці.pikach00 писав:Навіть витерти її [цензура] треба...
По-друге, поділитися знаннями в такій ситуації зі СНІДом як зараз в Україні тільки в користь буде.
Саме так. Спочатку передається вірус - ВІЛ (вірус імунодефіциту людини). Він потихеньку вбиває імунітет і всі існуючі біди на такий організм в моменті нападають... От тоді настає пи***ець.Fly писав:при зараженні СНІДом людина вирає не від нього а від інших хвороб, імунітет стає слабшим
П.С. Наткнувся вчора в неті на новину одну: "В Донецькій області за останній тиждень виявлено 456 нових ВІЛ-інфікованих"!!! І Україна зараз перша в Європі за темпами розвитку ВІЛ.
Sad, but true.
-
- Контактна інформація:
ось що я знайшов:
1. у большинства ВИЧ-инфицированных людей заболевание не проявляется в течении первых примерно 5 лет после заражения.
2. Их можно легко выявить при лабораторном исследовании крови, произведенном по крайней мере через 3 месяца после вероятного момента заражения.
3. Заражение может произойти при попадании в организм крови другого инфицированного человека. Это возможно при переливании зараженной крови или использовании медицинских игл, которыми пользовался инфицированный вирусом человек, а также через плохо простерилизованные медицинские инструменты и шприцы. Риск заражения высок у наркоманов, которые часто впрыскивают себе наркотики использованным другими шприцем.
4. Анализ есть смысл сделать 2 раза - через 3 и через 6 месяцев после контакта. Если оба анализа приходят отрицательные, волноваться не о чем. Делать анализы раньше смысла не имеет.
1. у большинства ВИЧ-инфицированных людей заболевание не проявляется в течении первых примерно 5 лет после заражения.
2. Их можно легко выявить при лабораторном исследовании крови, произведенном по крайней мере через 3 месяца после вероятного момента заражения.
3. Заражение может произойти при попадании в организм крови другого инфицированного человека. Это возможно при переливании зараженной крови или использовании медицинских игл, которыми пользовался инфицированный вирусом человек, а также через плохо простерилизованные медицинские инструменты и шприцы. Риск заражения высок у наркоманов, которые часто впрыскивают себе наркотики использованным другими шприцем.
4. Анализ есть смысл сделать 2 раза - через 3 и через 6 месяцев после контакта. Если оба анализа приходят отрицательные, волноваться не о чем. Делать анализы раньше смысла не имеет.
-
- Контактна інформація:
Demyan, маладец
Так шо я думаю проблема трішки надумана
Можливо боротьба клубів між собою?:)
Так шо я думаю проблема трішки надумана
Можливо боротьба клубів між собою?:)
- OKKO
Где-то уже такая идея проскакивала в теме. Скорее всего просто какая-то малолетняя кобыла где-то трубы залила и дала какому-нибудь обезьяну, а потом надо же как-то родителям сказать, вот и придумала историю. Но врать надо же всем одинаково, а то запал получится, вот и понеслась тема про иглы и шприцы. 

- Pashok ТТК
- Ім'я:Pasha
- Контактна інформація:
незнаю чи правда це чи просто брєд сивої кобили але в Тернополі тоже такі чутки ходять що в клубах таке відбувається.......
На небе Бог,а на земле Мерседес!
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
+1 і нічого вигадувати не треба, чутки вже є, а тут тільки підстроїтися.OKKO писав:Где-то уже такая идея проскакивала в теме. Скорее всего просто какая-то малолетняя кобыла где-то трубы залила и дала какому-нибудь обезьяну, а потом надо же как-то родителям сказать, вот и придумала историю. Но врать надо же всем одинаково, а то запал получится, вот и понеслась тема про иглы и шприцы.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 13 гостей