о, такtopper писав: Нехай в геометричній прогресії конвертуються зарплати в єврики або фунтікі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
о, такtopper писав: Нехай в геометричній прогресії конвертуються зарплати в єврики або фунтікі
не знаю чо невигідно ....оксана2013 писав:скоро нам з тобою не особо вигідно буде на газіFelix писав: кстаті на сокарі газ 8-ку пробив![]()
але надіємся шо бензин підтянеться
Felix писав: не знаю чо невигідно ....
а по факту я на днях лічний рекрд поставив - на одному баку викатав практично 500 км... ітого розхід вийшов даже менеше 8-кі... маршрут був Львів-Жешув через Грушів - назад через Грушів - Львів - село- Львів при чому по Україні їзда була всюди 100-140 (крім як коло ДАІ га Городоцькій ) - а по польщі тільки в деяких селах ішов економно - решта всюди 100-140
карочє газ рішає
в мене також на пластовій був прікол раз шо мені здалося шо після них я дуже мало проїхав....оксана2013 писав: ніби всі так Укрнафту на Пластовій хвалять
оксана2013 писав: ПП ше тобі пишу
тут не місце для рекламиIurii0 писав: то пропоную всі документи для реєстрації ГБО в МРЕО.
СВІДОЦТВО про погодження конструкції транспортного засобу щодо забезпечення безпеки дорожнього руху;
АКТ приймання-передачі транспортного засобу, переобладнання для роботи на зрідженому нафтовому газі;
АКТ ТЕХНІЧНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ про відповідність конструкції та технічного стану переобладнаного транспортного засобу вимогам безпеки дорожнього руху;
СЕРТИФІКАТ ВІДПОВІДНОСТІ
ДОДАТОК до сертифіката відповідності / свідоцтва про визнання
Кого цікавить - 0632389202
ги, лінгвіст звиняй, але шота твій ваг ніфіга не економний тим більше з таким матором, в мене на аккорді вийшов розхід чуть більше 8-ки, на 2х літровому моторі з кліматом і нашими дорогами)))), проїхав біля 1900 км середня швидкість 80.Felix писав: даже менеше 8-кі... маршрут був Львів-Жешув через Грушів - назад через Грушів - Львів - село- Львівпри чому по Україні їзда була всюди 100-140 (крім як коло ДАІ га Городоцькій
) - а по польщі тільки в деяких селах ішов економно - решта всюди 100-140
карочє газ рішає![]()
![]()
![]()
як ?:) є відстань і є кількість заправленого /витраченого газу, ділимо друге на перше і отримуєм розхід, ніц тут складного нема.Cr@zy писав: xxfOxx, твій іпонський БК тебе наіпав![]()
трохи не так.xxfOxx писав:як ?:) є відстань і є кількість заправленого /витраченого газу, ділимо друге на перше і отримуєм розхід, ніц тут складного нема.Cr@zy писав: xxfOxx, твій іпонський БК тебе наіпав![]()
я мав написати, що відстань не 1900 км а 19 сотень, тоді все правильно - і виходить точно як у тебе:)OKurylyshyn писав: трохи не так.
то типу вже не вигідно?t309 писав: та все розслабтесь, уже газ по 8-8.5 пызно зара дьоргатись
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей