а ви думаєте я в 6 вечора заправлявся?t309 писав:важко заправитись вечерком, вночі, під час робочого дня? ніколи ще в черзі не стояв, макс чекав поки заправится 1 машина
всі рази були 10-11 вечора....
пофіг.. черги....
сам в шоці
тому і написав
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а ви думаєте я в 6 вечора заправлявся?t309 писав:важко заправитись вечерком, вночі, під час робочого дня? ніколи ще в черзі не стояв, макс чекав поки заправится 1 машина
Де ви ті черги находите?
того і черги нема,AVP_6 писав: тільки шо на пластовій вже газу не було
Щось координати не вiрнi,забагато цифр(:-Kritik писав:проїжжав сьогодні - заправка вже відкриласьДенис писав:А де саме в Тернополi буде газ на Shеll?Kritik писав:в нас має відкритись нова заправка Шелл з ГБО
на днях проїжжав повз і побачив, шо біля балону з ГБО стояла фура ВОГ і передувала туди газ...
шо за фігня.....
на ВОГ і ШЕЛЛ одинаковий газ?
У Львовi на Шелл возять машини з автобази №1,але точно не WOG. Газ бiлоруський.
ціна газу 7.19, на 10 коп.менше ніж ВОГ-ОККО...
але ше не пробував, бо мав майже повний балон
а відкрилась ось тут
Микулинецька вул., 52
Тернопіль, Тернопільська область
49.526855, 25.604529
заправлявся на укрнафті біля ашану. потім вирішив шелл спробувати - повергаз, думав як по аналогії з в-повер поїде краще. не поїхала краще) розхід також не змінився. а якось приїзжаю до них - а там заправляють вони газ з укрнафтовської машини)Fresh83 писав: Постійно заправляюсь газом на Шеллі в Дублянах - все ок, а сьогодні щось ліньки було лишніх 3 км проїхати - заправився на Пластовій (Укрнафта). Ціна - 7,50 грн, на Шелл вже вроді 7,90.
Але результат економії - машина десь за 20 км почала набагато гірше їхати, відчуваю, що сильніше тисну педаль газу, так ніби провали якість зявились. А ще пізніше, тупо на холостих спрацював датчик, що закінчився газ, хоча там ще точно його достатньо. Переключив примусово ще раз на газ - ніби поїхала далі, але результат - ну не підходить мені їхній газ, більше туди не поїду.
Це заiзд в мiсто зi сторони Теребовлi?Kritik писав:так гугль показав)
шукай за адресою
до речі на цьому Шеллі ціна на газ як на укрнафті )
такДенис писав:Це заiзд в мiсто зi сторони Теребовлi?Kritik писав:так гугль показав)
шукай за адресою
завжди там заправлявся десь біля 3 місяців в пустий балон на 45 л влізаэ 38 л і все такшо не скажу шо намахують тоже хотів заправитись до повного почув таку саму відповідь...правда зараз перейшов на WOG маю знижку 50 коп і машина на ньому краще їде ніж на укр нафтіRomkoZem писав: щодо УКРнафти на Рудненьській, приїхав кажу чувак до повного, у відповідь-а скільки в балон влазить- , кажу що це міняє, каже нам неможна до повного заправлятись,питаю від коли? давно , типу на сході при заправці гахнуло щось там,і всьо небуду я вас до повного заправляти, подивився я на цього заправщика, і нестав там заправлятись,(почали кружити так як біля Ашану) - до карми їм
якшо їхати з Теребовлі, то по ліву сторону, перед клевером, біля "Ватри"
а я ше так і не пробував цей новий ШеллДенис писав:Дякую,сьогоднi там заправився по 7,49грн. Якiстю та лiтражем задоволений.Kritik писав:такДенис писав:Це заiзд в мiсто зi сторони Теребовлi?Kritik писав:так гугль показав)
шукай за адресою
якшо їхати з Теребовлі, то по ліву сторону, перед клевером, біля "Ватри"
7.69 - 0.30 ?Денис писав: -30коп,якщо заправляешся з 22-00 до 6-00. Акцiя дiе до 31.08.2014
http://vseazs.com/ Наразі 7,69оксана2013 писав: 7.69 - 0.30 ?
чи вже подорожчав?
На Укрнафтi вже 7,50грн,а на цьому сайтi,й досi 7,40грн(:-tiestovm писав:http://vseazs.com/ Наразі 7,69оксана2013 писав: 7.69 - 0.30 ?
чи вже подорожчав?
Родичка працюэ там робить мені таку знижку шо там і як я не вникав..Денис писав: Про 30коп знижки на WOG чув,а про 50? Звiдки така промоцiя?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей