Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Саб. Що вибрати?
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Саме ЕS, зустрінемось покажу з каталогом, може то якась старіша модель, бо продавали її зі знижкою. Тим більше, що бачив його в Еліті вже давно, та й відгуки в інеті позитивні про цей саб як і за фірму Hertz загалом.Dj kvass писав:Може HX 250 бо такого ЕS нема
До речі, ДЯКУЮ ВСІМ хто пропонував варіанти і не пропустив цю тему стороною.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Зараз в Еліті досить таки непогані знижки 21% на все! Так що перед тим як говорити підіть і подивітся. :evil:
Востаннє редагувалось Нед, 11 грудня 2005, 13:04 користувачем Fobos, всього редагувалось 1 раз.
Ford?
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
GZero писав:Я теж думав так про Еліт, а коли вибирав телевізор, вийшло, що там найдешевше.
А Я пішов в Еліт, вибрав телевізор і купив з гуртовні на 400 :o баксів дешевше ніж там, тому там точно дорого
Добавлено спустя 2 минуты 6 секунд:
Ходив, а Тобі так на майбутьне хотів сказати, що магазини мають накрутку починаючи від 35% до 70%, тому їх знижка 21% до дупи :0007:Fobos писав:Зараз в Еліті досить таки непогані знижки 21% на все! Так що перед тим як говорити підіть і подивітся. :evil:
Dynamic Sport Latvia
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Але він оформлений по правилам, див. правила:Dj kvass писав:Може той флуд про Еліт і телевізор витерти а?
Тому питання спірнеVovka писав:6. не оффтопити. Якщо дуже хочеться написати оффтопік в темі - то для цього є кнопка Off біля кнопки Трансліт. Тоді ваше повідомлення буде відповідно оформлене.
Dynamic Sport Latvia
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Хочу тобі відповісти, що маю пряме відношення до цієї компанії але можу взяти товар зі знижкою не набагато більшою від 21%, тому всім раджу задуматись!21043 SW писав:Ходив, а Тобі так на майбутьне хотів сказати, що магазини мають накрутку починаючи від 35% до 70%, тому їх знижка 21% до дупи :0007:Fobos писав:"]Зараз в Еліті досить таки непогані знижки 21% на все! Так що перед тим як говорити підіть і подивітся. :evil:
Ford?
- Kosiat
- Контактна інформація:
Yelik я тебя уважаю!!!Yelik писав:Взяв Hertz ES250. Лишилось купити підсилювач і дроти :)

Уважать начал, еще когда услышал Пролоджи в бусе. (это не подколка)
Теперь, сабираеш временный ящик, одалжываеш усилок (например у Квасса) разминаеш дин, неделю другую. Тут и опредиляешся с объёмом, может сентипончику заберёш (добавишь)... а там и усилок не за гарами.
МОЛОДЕЦ!

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей