патамушто в гоночних машинах немає спідометраTsonic писав:Kirik, патамушо Пєтя нетреба було ламати мені спідометр

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
патамушто в гоночних машинах немає спідометраTsonic писав:Kirik, патамушо Пєтя нетреба було ламати мені спідометр
Tsonic, подивись його останнє відео про скорпіоTsonic писав:Kirik, патамушо Пєтя нетреба було ламати мені спідометр
спідомтри на фордах кіріка це вешчь, ніхто вася неможе зремонтувати ту вешчькірік писав:
це бернаут бувDexter писав: Tsonic, подивись його останнє відео про скорпіо
петя вже там накрутивсяTsonic писав: Dexter, та Пєтя як шось накрутить, я потім перекручую
то всьо в парядке вещейTsonic писав: Kirik, та я бачу шо я докручую, докуплюю
то ж треба так їхати, і не чути шо стуиця відкрутиласяTsonic писав: Ступіца розтрощена до струшки (нажаль фото немаю, але картіна така шо плакати хочеться)
петя за цапфу всьо перебачивTsonic писав: і тут Пєтя знову мені бє па пєчені, Саша каже подивись на Цапфу, я дивлюсь і бачу що отвори розточили 3.14дари [цензура] . Слава Богу що пєтька мав в гаражі запасну, отже їду до нього забераю, і везу в9 вечора на сервіс всьо закручуєм і я виїжаю
а шо не так було прикручено?Tsonic писав: З.І. Пєтя [цензура] як ти так стойки передні прикручуєш [цензура]
ну а хулє ти думавDexter писав: Tsonic, кірік просто з глейфом дружив, то заразне
вот тобі і маєш
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей