Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Відео з реєстратора!
- mikenat
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
ДТП на Кн. Ольги 16.07.2014
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
Re: Відео з реєстратора!
суть мигаючого зеленого в тому що якщо ти їхав бачив зелене і тут воно почало моргати то ти встигаєш і можеш проїхати перехрестя, але якщо ти зразу побачив мигаюче зелене то треба зупинятись.
По їзді мерса це капец, він 2 раза проїхав перехрестя на жовтий + обгін на перехресті + виїзд на колію зустрічного руху, і все за кілька хвилин
куди дивится даї?????
По їзді мерса це капец, він 2 раза проїхав перехрестя на жовтий + обгін на перехресті + виїзд на колію зустрічного руху, і все за кілька хвилин

https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
-
- Номер:7777
Якби він був уважний і їхав не як бидло, то міг би замітити ту Хонду. Думаю хто їздить тим участком дороги то повинен знати що у Хонди не було там жовтого, там був 100% червоний ще, така робота тих світлофорів. Просто хондовод побачив що Спортедж зупинився і вирішив форсунути швиденько. Але люлєй треба дати двом. На мерсі там швидкість моментами і 100 перевищувала, він ж летів як придурок
Їздити так по бруківці і колії то ппц....

- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
спортедж закривав видимістьVito писав: був уважний і їхав не як бидло, то міг би замітити ту Хонду.
Vito писав: Просто хондовод побачив що Спортедж зупинився і вирішив форсунути швиденько

Vito писав: у Хонди не було там жовтого, там був 100% червоний .Але люлєй треба дати двом

Work hard! Play hard!
- Or4ik
- Ім'я:Орест
"Люлєй" мерсу можна хіба що дати за об'їзд затору по зустрічці (біля магнусу). А так то в принципі норм їхав до того. Або я щось не догледів 

-
мене твої смайли смущають.Dexter писав:спортедж закривав видимістьVito писав: був уважний і їхав не як бидло, то міг би замітити ту Хонду.Vito писав: Просто хондовод побачив що Спортедж зупинився і вирішив форсунути швиденьконаоборот, це спортедж поабчив шо хонда валить на червоне і дав по тормозах
Vito писав: у Хонди не було там жовтого, там був 100% червоний .Але люлєй треба дати двом![]()
КІА зупинився згідно правил як його і навчили. Кожний другий нормальний свідомий водій їздить так - зелений заморгав, він зупинився. Хонда стояла на місці, там чудово її видно і навіть видно момент як вона починає рушати. Мерс проспав - от і поплатився. Водій має за кермом бути уважним а не бути тою самою "прокладкою". Швидкість з якою він проїхав городоцьку, явно місцями було не 60 і не 80. Зупинити такого танка на бруківці і на колії не просто. Це добре шо тільки машину вдарив, ну і бабульку, за яку він отримав всього адмін.штраф. А завтра він наїде на когось з нас, не дай Бог.....
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Значить кожен-другий - рагуль. То як по трасі коли побачили чиїсь маяки про даішників і починають їхати з швидкістю 40Vito писав: Кожний другий нормальний свідомий водій їздить так - зелений заморгав,

-
ну значить я відношусь до рагулів які їздять згідно правил...
Мова не йде про трасу, на трасі є дозволена максимальна швидкість.
Ми говоримо про місто Львів, в якому великий і насичений рух машин.
Є поговорка "Біда навчить....." Вот мене вона рагуля навчила, а дуже порядного і культурного водія мерса, не рагуля, не навчила і не навчить. Їздять як бидло, а потім закидуєте фото/відео як же погано в Львові навчені водії, аяяяяяй як вони не гарно припаркувались, но-но які погані проскочили на жовтий......
Мова не йде про трасу, на трасі є дозволена максимальна швидкість.
Ми говоримо про місто Львів, в якому великий і насичений рух машин.
Є поговорка "Біда навчить....." Вот мене вона рагуля навчила, а дуже порядного і культурного водія мерса, не рагуля, не навчила і не навчить. Їздять як бидло, а потім закидуєте фото/відео як же погано в Львові навчені водії, аяяяяяй як вони не гарно припаркувались, но-но які погані проскочили на жовтий......

- t309
- Контактна інформація:
та тут впринципі пофіг світлофор не світлофор жовте зелене червоне просто якщо э 2 ряда в одну сторону і в одному з рядів зупиняется авто,(навіть якщо на зелене, навіть якщо без видимих причин) то треба скинути швидкість до 0 бо мало що там, а не летіти думаючи во якийсь тупак став якогось х.., а я такий невіпенний пролечу, і [цензура] що я тупо не бачу що там перед тою машиною, подивітся Ютуб, певно 50% збитих пішоходів якраз в такій ситуації, та і дтп таких море!!!
- pikach00
дай пункт пдр де так вказаноt309 писав: якщо э 2 ряда в одну сторону і в одному з рядів зупиняется авто,(навіть якщо на зелене, навіть якщо без видимих причин) то треба скинути швидкість до 0
- Dexter
буду спростовувати скрінами твій брєдVito писав: мене твої смайли смущають.
КІА зупинився згідно правил як його і навчили.
провів лінію паралельно капоту мерса

вона рушила коли в мерса було зеленеVito писав: Хонда стояла на місці, там чудово її видно і навіть видно момент як вона починає рушати. Мерс проспав - от і поплатився.

кароче чекаем від тебе визнання або отримання заслуженого звання балабола_сказочніка
Work hard! Play hard!
- t309
- Контактна інформація:
pikach00, та блін, пункт, це здоровий глузд а не пункт правил, це як пішохід який в капішоні з навушниками зимою вилітає на пішохідний перехід, так він правий, але хіба це йому допоможе в катафалку?
-
в момент зупинки кіа мигав зелений. Твої скріни цього не показують
говорю тобі ще раз, бо бачу ти не особо доганяєш про шо тобі пишуть: мова йде в мому повідомлення про те як водій мерса проспав рушання хонди за що і поплатився. Нема в роліку моменту як ти вище сказав, що спортадж став бо побачив як хонда рветься. Хонда вже там стояла. Просто водій спортаджа став на мигаючий зелений сигнал світлофора. Ну а в свою чергу водій хонди глянув шо машини стали от і поїхав.
Якби він був уважний і не розглядав тьольок на обочинах міг би побачити як хонда рушає.
До чого тут балабол_сказочнік??? Здається шо до тебе просто туго доходить і ти дуже хочеш шось доказати.
Кожний має свою думку, я її розписав, а ти як школьнік
. Їздити треба з розумом.

говорю тобі ще раз, бо бачу ти не особо доганяєш про шо тобі пишуть: мова йде в мому повідомлення про те як водій мерса проспав рушання хонди за що і поплатився. Нема в роліку моменту як ти вище сказав, що спортадж став бо побачив як хонда рветься. Хонда вже там стояла. Просто водій спортаджа став на мигаючий зелений сигнал світлофора. Ну а в свою чергу водій хонди глянув шо машини стали от і поїхав.
Якби він був уважний і не розглядав тьольок на обочинах міг би побачити як хонда рушає.
До чого тут балабол_сказочнік??? Здається шо до тебе просто туго доходить і ти дуже хочеш шось доказати.
Кожний має свою думку, я її розписав, а ти як школьнік

- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
це пункт збереження цілісності машини, життя і здоров'яpikach00 писав: дай пункт пдр де так вказано
- Dexter
Vito писав: Просто водій спортаджа став на мигаючий зелений сигнал світлофора.

подивись сюда, до світлофора 1 метр, зелене мигає, в спортеджа стопи не горять!

коли він побачив шо хонда стартанула, тоді почав тормозити
ладно, тримайся при своїй думці

Work hard! Play hard!
- pikach00
Dexter, забий, тут класова ненависть до власників ес-класу за 20к 

-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
pikach00, сагласін
утачню більше - тут класова ненавість до всіх в кого дорожчі машини

утачню більше - тут класова ненавість до всіх в кого дорожчі машини

- veresen
- Ім'я:Павло
- Номер:BC 0433 AO
- Контактна інформація:
Короче, таймінг на тому перехресті такий що якщо в мерса жовте то в хонди ще червоне.
Мерса не виправдовою, він рагуль однозначно, але винуватиць Хонда в будь якому випадку.
Мерса не виправдовою, він рагуль однозначно, але винуватиць Хонда в будь якому випадку.
^_^
- axel
veresen, а чому це він рагуль?veresen писав: Мерса не виправдовою, він рагуль однозначно
bmw-club.lviv.ua
- veresen
- Ім'я:Павло
- Номер:BC 0433 AO
- Контактна інформація:
Обгін по зустрічній трамвайній колії і т.д і т.пaxel писав: veresen, а чому це він рагуль?
^_^
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей