Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а сам де припаркований був?BOXER писав:![]()
![]()
![]()
шо ти таке кажеш...для опелів взагалі треба окрему парковку, щоб часом гниль не кинулась на поблизу припарковані автомобіліVusiko писав: BOXER, +1, блище до Віто і той би вліз
Допаркувався коло тебеhrdrive писав:santosxxx, той т4 через вже і гний на арках
Коли я там вчора проїжджав, то взагалі прозрів. Машин з 10 було припарковано вже не на тому острівку, а тупо біля нього, на проїжджій частиніcdrom писав: Городоцька
я вчора тоже по тій частині проїжджав.... і остаточно поняв шо наш галицкій рагулізм ніхто і ніколи не переможе - ну хіба атомна бомба іто...-Driver- писав:Коли я там вчора проїжджав, то взагалі прозрів. Машин з 10 було припарковано вже не на тому острівку, а тупо біля нього, на проїжджій частиніcdrom писав: ГородоцькаШкода немав як зазняти
я прям тібя ні узнаюFelix писав: я вчора тоже по тій частині проїжджав.... і остаточно поняв шо наш галицкій рагулізм ніхто і ніколи не переможе - ну хіба атомна бомба іто...
там під тими деревцями тоже в лівому ряді така парковка прікольна нарісовалась....
вопішм даже не хочу тратити нерви
А що заваджає поставити там парочку ДАІвців і хай ганяють тих хто хоче там парканутись - як вони то зробили на пр. Свободи? Коли мєнти там ходять то дуже мало машин стоять запаркованими. Ну і + евакуатора підключити. Якщо захотіти - то то можна зробити. Але, певно, основна проблема в тому, що в більшості там паркуються ті хто має відношення до академії МВС. І навіть в випадку, якщо їх там будуть ганяти бидлота почне ксівами розмахувати і т.п.Felix писав: я вчора тоже по тій частині проїжджав.... і остаточно поняв шо наш галицкій рагулізм ніхто і ніколи не переможе - ну хіба атомна бомба іто...![]()
![]()
там під тими деревцями тоже в лівому ряді така парковка прікольна нарісовалась....![]()
![]()
![]()
![]()
от і буде перевірка на вшивість ГАЙцям !TAXI писав: . І навіть в випадку, якщо їх там будуть ганяти бидлота почне ксівами розмахувати і т.п.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей