Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Текст [Львів]
-
- Ім'я:Олег
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Мерс перед тим дуже грубо порушив правила - їзда по трамвайній колії зустрічного напрямку, але на жаль в аварії вийде винним водій хонди навіть якщо проскакував вже на зелене світло. Як тут правильно пишуть - водій мерса завершував маневр.
Re: ДТП!!! Фото [Львів]
також згоден, обоютка якщо ніхто з водіїв не порішаєVusiko писав: А Хонда зарано стартанула. Її видно в лівому кутку перед Спортейджом
тішуся, шо через тебе немає у Львові пробок, купи собі регігя тисячу разів так робив як мерс, нашо створювати лишні пробки в центрі міста і зупиняти машину на мигаюче зелене
- DNK
- Ім'я:Діма
- Подякували: 3 рази
хонда не летіла,а стартувала з місця,там видно на відео,і спортедж не відторможувався а нормально зупинився,бо вже загорілось жовте.
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
oleg-energy писав: водій мерса завершував маневр.

Що за бздури ?
Завершування маневру, це коли заїхав на дозволяючий а виїзджає на заборонений сигнал світлофора, тут же явно виїхав на червоний.
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
подивись де в спортеджа загорілись стопи, а де стоять пішоходиDNK писав: хонда не летіла,а стартувала з місця,там видно на відео,і спортедж не відторможувався а нормально зупинився,бо вже загорілось жовте.

по хлопській логіці, якщо на реєстраторі не видно червоного сигналу світлофора, значить як мінімум 50% кузова перетнуло світлофор на жовтий?не?Morozov писав: тут же явно виїхав на червоний.
Work hard! Play hard!
-
- Ім'я:Олег
Не виправдовую водія мерса - бо те як він їхав перед тим показало, що він за мудак, але їхав він на жовте (яке на китайському реєстраторі виглядає червоного кольору).
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Народ, мерс заплатить просто штрафи за їзду по зустрічній і т.д. І то не факт, бо його відеореєстратор фактично не є доказом у суді. А от у ДТП він не винен бо закінчував маневр. Хонда буде всьо ремонтувати за свій кошт. Хоча номерок блатний, 0068, може не буде

- pikach00
яка обоюдка, ти правила коли читав останній раз?A1 писав: також згоден, обоютка якщо ніхто з водіїв не порішає

по скрншотам колір червоний, але справді це оранжевийDexter писав: не видно червоного сигналу світлофора,

pikach00 писав: бо його відеореєстратор фактично не є доказом у суді.

чому ?
а я тепер пішоход, тому ходжу як хочуpikach00 писав: яка обоюдка, ти правила коли читав останній раз?

- Dexter
Morozov,китайській регік
я теж бу в шоці на початках, дивлюсь відео зелене, зелене ->червоне

кароч водій хонди мудазвон, хто не згідний почитайте правила

кароч водій хонди мудазвон, хто не згідний почитайте правила

Work hard! Play hard!
- pikach00
Ти ж ДК читаєш, забув що рєгіки не сертифіковані і не можуть бути доказом?Morozov писав:
чому ?

Dexter, моє бачення відео, водій мерса систематично грубо порушував ПДР, за що і поплатився.
Всім хто мені нагадує про читання ПДР - проїзд на жовте також заборонено.
Я так само б ліпив дайцям про завершення маневру на його місці, але це відмазка, ніхто на себе ніколи вину не візьме.
Всім хто мені нагадує про читання ПДР - проїзд на жовте також заборонено.
Я так само б ліпив дайцям про завершення маневру на його місці, але це відмазка, ніхто на себе ніколи вину не візьме.
- Dexter
A1, ну а що хонда?? або стартанула на жовте, або скоріш за все стартанула взагалі на мигаюче для пішоходів
чому про неї ніхто не говорить?
правила дозволяють завершувати маневр на жовте, але не дозволяють стартувати на жовте або кінець чевроного

правила дозволяють завершувати маневр на жовте, але не дозволяють стартувати на жовте або кінець чевроного

Work hard! Play hard!
pikach00 писав: Ти ж ДК читаєш, забув що рєгіки не сертифіковані

не пиши дурниць, засоби відеофіксації не потребують сертифікації(мове не про даі, у них сертифікації підлягають всі пристрої), доказом може бути будь-які фактичні дані, в тому числі і відео з регіка (швидкість на геріку сюди не входить), але суддя може не приєднати це відео як доказ, по своїм причинам...
я вище про неї писав свою думку.Dexter писав: чому про неї ніхто не говорить?
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Плюсуюсь! Кілька грубих порушень - от і досягнутий результA1 писав: моє бачення відео, водій мерса систематично грубо порушував ПДР, за що і поплатився.Всім хто мені нагадує про читання ПДР - проїзд на жовте також заборонено.Я так само б ліпив дайцям про завершення маневру на його місці, але це відмазка, ніхто на себе ніколи вину не візьме.

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- AndriyLD
- Подякували: 3 рази
правила дозволяють завершити маневр, щоб різко не гальмувати і не створювати аварійної ситуації... якщо та астра, яку він обігнав (2:44), теж підгазувала разом з ним (хоча я сумніваюся) - то його маневр оправданий
а црв таки зарано стартанув, за що й поплатився
а црв таки зарано стартанув, за що й поплатився
- a_vova
- Ім'я:a_vova
- Номер:21
http://auto.meta.ua/autolaw/pdd_ukr/a8/A1 писав: Всім хто мені нагадує про читання ПДР - проїзд на жовте також заборонено.
в) зелений миготливий дозволяє рух, але інформує про те, що незабаром буде ввімкнено сигнал, який забороняє рух.
ґ) жовтий забороняє рух і попереджає про наступну зміну сигналів;
Але :
8.11. Водіям, які в разі ввімкнення жовтого сигналу або підняття регулювальником руки вгору не можуть зупинити транспортний засіб у місці, передбаченому пунктом 8.10 цих Правил, не вдаючись до екстреного гальмування, дозволяється рухатися далі за умови забезпечення безпеки дорожнього руху.
Тому я б так не стверджував однозначно.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 32 гостей