Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
як ? Посадочні місця сайлента ? Чи мається на увазі дефектовка і проварка підуставшого ричага ? Якщо останнє , то і на звичайні треба таке робити ,ІМХО , щоб потім не було неприємних чи навіть небезпечних сюрпризів .Black писав: Есть мнение что под полеурагановые с\блоки нужно отдельно готовить рычаги ( все 4 шт )
Все він правильно працює.. просто однотрубник завжди випирає колесо вниз, сила більша ніж спротив пружини і авто може піднятися на пару мм.pavlolvov писав:andrew, але ж коли задерта то аморт неправильно працює!???
Новые рычаги штампует все кому не лень , отсюда отталкивалсяandrew писав: Брехня.. якщо метал живий нічого не треба.. якщо є просадка по металу - треба нові ричаги..
Да именно так.см. ответ выше .Liuskywalker писав: як ? Посадочні місця сайлента ?
Тут я не знаюandrew писав: Паша просто зажав гроші
А стартер же крутить тільки 200-250. Я казав завести з толкача, щоб не чекати маршрутку.pavlolvov писав: з толкача МПСЗ не заведеш бо мінімальні оберти заводки для датчика колінвала min 400об
то вже напевно неактуально?pavlolvov писав:Скиньте хтось зі Стрия координати (адресу) магазину запчастин по Вазу. Завтра поїду але не хочу довго кружляти
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей