В Словаччині є десь платні дороги ??
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а що нема тарифу поденно чи погодинно? нащо купувати на 15 днів якщо потрібно на кілька годин?andrewdor писав:
Їхав 2 тижні назад через Чоп. Проїхав кордон за 2,5години. Дорога нормальна. Після кордону головне доїхати до автобану. Угорські дороги 4780 форинтів це 15-16євро на 30 днів. Можна і на менший термін купити. Словенія на 30 днів 30 євро. На 7 днів 15 євро.
єCOLIN писав: В Словаччині є десь платні дороги ??
як їх оплатити? де знаходяться? скільки коштують?Sluva писав:єCOLIN писав: В Словаччині є десь платні дороги ??
COLIN писав:як їх оплатити? де знаходяться? скільки коштують?Sluva писав:єCOLIN писав: В Словаччині є десь платні дороги ??
lambor писав: а що нема тарифу поденно чи погодинно? нащо купувати на 15 днів якщо потрібно на кілька годин?
Хорватія була завжди дорога в плані харчів..vovka писав:Колега приїхав з Хорватії.
Казав непогано загалом, море атлічне, але їсти дорого )
Обід в ресторані на 3 в районі 40 євро.
На якомусь кораблі прокататися годинку - 20 євро з особи.
Житло було 55євро на 4 (типу апартаменти).
В Польщі вроді від Кракова в сторону Катовіц платно,а в Словаччині всі автобани платніlambor писав: А Польща і Словаччина? Мені казали що в Словаччині немає платних автобамів(Не путати з Словенією) Ну і в Польщі то що я їздив, то було безкоштовно.
9 злотих в одну сторонуSluva писав: В Польщі вроді від Кракова в сторону Катовіц платно
але я не поїду тудою, я не поїду на КраківSluva писав: В Польщі вроді від Кракова в сторону Катовіц платно,а в Словаччині всі автобани платні
дуже непогано. то тіпа дорога, проживання, хавка?vovka писав: на всьо про всьо з розрахунку на 2 + дитина = 1200-1300 євро.
ми два роки тому шось 17 платилиantik писав: 9 злотих в одну сторону
http://autotraveler.ru/slovakia/#.U8QAj5SB0l0lambor писав: а в Словаччині як знати чи дорога платна? і де за неї платити?
9злотих для мотоцикла.antik писав:9 злотих в одну сторонуSluva писав: В Польщі вроді від Кракова в сторону Катовіц платно
скільки ночей ?BOXER писав:дуже непогано. то тіпа дорога, проживання, хавка?vovka писав: на всьо про всьо з розрахунку на 2 + дитина = 1200-1300 євро.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей