Доречі, згоден )))DBF писав: Машины делятся на валящие и стиральные.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Доречі, згоден )))DBF писав: Машины делятся на валящие и стиральные.
не обєктивно .Konsperant писав: проте це не твій випадок...
Щей як обєктивно і правильно написано,причому дидуктивно ти і сам це розумієш але твоят претенціозність не дає тобі це визнатиInfernal писав:не обєктивно .Konsperant писав: проте це не твій випадок...
по фактуInfernal писав: Konsperant написав:
проте це не твій випадок...
не обєктивно .
бо на колі він тому мерсу злиє. то моє припущення, по-суті, але думаю більшість погодиться.Infernal писав: Чому саме прямо? Де написано шо він побудований з ціллю їздити прямо
та бо злив би.Infernal писав: Але ти заявив шо Корч би всосав майже по всим параметрам, на що я грунтовно і змістовно заперечив.
ну то вйо на наступних вихідних. ше бажаючі є?) разом би зібрались всі. доречі я припускаю шо можу злити через свої затупи :)Infernal писав: канає, а чо нє ??
майже сток!Infernal писав: DBF, Шо, сток ?
Ааааа, зачод[emoji1][emoji1][emoji1][emoji106]Konsperant писав:ugine31, як можна злити в гонці де бере участь лише 1 автомобіль?
Обьєктивно то коли ти сам в тому пересвідчився і дав можливість пересвідчитися іншим, інакше то є суто субьєктивне припущення.andreyclk писав: Щей як обєктивно і правильно написано,причому дидуктивно ти і сам це розумієш але твоят претенціозність не дає тобі це визнати
А по якому такому факту. ? Проїхався ? знаєш , що не їде?Konsperant писав: по факту
На якому колі? Приклад ?ugine31 писав: бо на колі він тому мерсу злиє.
Твій чи мій ??Konsperant писав: як можна злити в гонці де бере участь лише 1 автомобіль?
Дивився . Ніде ткого брєду не бачив шоб сток Фієста СТ проїхала чайку за 1,24 ))andreyclk писав: та дивись,тут же на форумі писалось .Подивись рейтинги авто на чайці.
Про Фієсту якого року ти говориш??andreyclk писав: Для справки 1.6 180 коней,6.9 до 100 з розходом 8 л місто.Зауваж то сток !!!
І то тільки форд,а якшо ВАГ згадати....
яка різниця?Infernal писав: А тепер зауваж вартість нової машини 2013 року. !!!
Власне поки що я не побачив який би супер сток вздрючив 150 сильного атмоЖигуля. Той Сівік стопудово зілье , бо Толік вже не одноразово їздив з таким мегамощним стоком. Зі своїми турбоямами і турболагами , ті турбостоки і рядом не стоять. Скажу так час на квотері в Тюнінг Жигуля 14,6-15,0 . От на це орієнтуй свій турбо сток.andreyclk писав: про те як сток дрючить твоіх тюнінг жигулів.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість