Сам чекаю )topper писав: а де третя частина?
як тільки зявиться, відразу викладу.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Сам чекаю )topper писав: а де третя частина?
Жадніть...topper писав: не знали чим пахне те, шо вони купляють сумнівну річ без доків, зі стертими номерами рами...
я бачив як минулого року малалєток спинили... Та шо гріха таїти, я і сам не реєстрував бо це розводняки: категорію відкрий + на облік постав... Так і їздив, потім продав )Morozov писав: У нас дуже багато такої мототехніки, донедавна зустріти мот чи скутер зареєстрованим і з номерами, цн була рідкість, 90% їздило без документів.
ДАІшник, який за Януковича публічно ненавидів Україну, воює за ДНР (ВІДЕО)
http://roadcontrol.org.ua/node/2254ДАІшний покидьок Тесленко з Краматорська, який у часи Януковича ненавидів все українське, зараз активно воює на стороні терористів із «донецької народної республіки».
Інспектор Тесленко став всеукраїнською знаменитістю після опублікування відеоролика, які читачі «Преси України» можуть побачити трохи нижче.
На цьому відео чітко видно, що інспектор грубо порушив законодавство України, не надаючи своє службове посвідчення, заявивши при цьому:
"Я нікому нічого не повинен надавати. Міліція нікому нічого не повинна. Немає громадян України. Я б сказав хто є... Я не у громадянина України перебуваю на службі. Коли я буду перебувати у громадянина України на службі, я буду у нього раб, а я не раб і рабом не буду", - ніс відвертий словесний понос Тесленко.
Відеозапис цих висловлень викликала широкий резонанс і громадський осуд. На телеканалі Інтер вийшов сюжет, в якому місцевий керівник ДАІ став захищати Тесленка, мовляв, це "хороший інспектор".
В результаті службової перевірки, в діях ДАІшника не знайшли порушень законодавства. Правда, Тесленка звільнили з Державтоінспекції та перевели в Патрульно-постову службу.
А вже на початку березні 2014 року, вже при міністрі МВС Арсені Авакову, Віктор Тесленко був знову помічений в ДАІшної формі на патрульному автомобілі №2733. Таким чином, ненависника українців знову повернули на старе місце.
Але де ж тепер перевертень Тесленко після визволення Краматорська від терористів з «днр»? А інспектор ДАІ Краматорська Тесленко В.Ю. зараз воює на стороні терористів.
І ось на краматорському міському форумі почали публікувати списки тих, хто підтримує сепаратистів або бере участь в їх діяльності. У цей список потрапив і ДАІшник Тесленко.
Дана ситуація з покидьком Тесленком вкотре підтверджує необхідність проведення серйозних чисток в Міністерстві внутрішніх справ.
Звільняти треба не тільки формальних порушників закону, але й політичних противників існування держави Україна.
ДАІшник може в ідеалі дотримуватися законодавства, але, в душі ненавидіти державу і при першій можливості перейде на бік ворога. Такі куди більш небезпечні.
http://uapress.info/uk/news/show/30764
Предупреждаю всех паскудных гнид и троллей, которые будут гавкать насчет псевдо пешеходного перехода, на котором я остановился. Задайте себе вопрос, во-первых, куда он ведет, а во-вторых, почему он черного цвета...
сперечатися важко, а от 15.9.е) порушивMorozov писав: насчет псевдо пешеходного перехода
є бухий водій, є загиблі, далі шось рішаютьMorozov писав: Babak,
покищо ні
досудове слідство займає трохи часу, навіть без хабараів захисник алкаша може без проблем затягнути цей процес, чекає коли народ втратить інтерес і забуде про цей випадок, а тоді вже і порішати буде простіше, бо зараз суд наврядчи ризикне іти на зустріч вбивці, занадто великий резонанс у цієї справи.Babak писав: далі шось рішають
до ідеалу ще далеко,LEgEnDA писав: гайор маладєц
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей