Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Dexter писав: xxfOxx, вроді все очевидно, так як було з бензином
росія перекрила газ, після чого заправки зробили річну закупку газу по найдорожчій ціні
якщо я не правий, хай ОККО поправить
повір, це немає абсолютно ніякого значенняxxfOxx писав:Dexter писав: xxfOxx, вроді все очевидно, так як було з бензином
росія перекрила газ, після чого заправки зробили річну закупку газу по найдорожчій ціні
якщо я не правий, хай ОККО поправитьто не той газ взагалі
То не природній газ і до Росії нічого не має. Це газ з нафти. Нафта подорожчалаDexter писав: xxfOxx, вроді все очевидно, так як було з бензином
якщо я не правий, хай ОККО поправить
Питання хороше, але для того, щоб аргументовано відповісти на нього потрібно приїжджати до них із лабораторією і робити забір проб та порівняльну характеристику. Аби знайти параметр, який створює таку різницю для Вашого двигуна.Dima21063 писав:Окко скажіть будь ласка які переваги має Ваш бензин 95 (Орлен,Польща) від 95 Сокару (Орлен,Польща) ?
ugine31 писав:компресор на науковій запрацював. дякую!
Felix писав: а шо з газком в вас? ціни будете піднімати?
і якщо так - то з якої причини?
Подорожчання пов'язане зі зростанням закупівельної ціниxxfOxx писав:Підкажіть будь-ласка, а чим зумовлена ціна на газ, що сьогодні зробила +20 копійок ? Курс ніби стабільний вже досить довго...
І шо?...тащити покришки знову?...реально вони зайопують вже своєю наглістю....щя підерасти скажуть що москалі перекрили газ і тому імпортують з ЄС, а доставка [цензура] яка дорога...Felix писав:Sluva, думаєш наших то калише?
тут бакс чуток просів - а в них все всьо закуплене по пікових цінах
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей