клас! ти майстер тролінгуInfernal писав: Може ше Ланос в кредит купити ??

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
клас! ти майстер тролінгуInfernal писав: Може ше Ланос в кредит купити ??
яке то має значення. Стоковий інж, принаймні на БОШ чи на GM мозгах програє нормально виставленому карбюратору......рішає електронний вприск(стоковий звичайноInfernal писав: В тебе Зубило карб чи інж???
Официальную инфу /линку в студию (мы исключаем VFTS), жду............Infernal писав: на деякі мотори розрізна ставиться вже з заводу.
Голословно ....................... где подтверждение ?Infernal писав: Я розбирав той сток і нічого втішного про нього не скажу. Зазори в півпальця і нарости , прогорівша труба з дірою біля каталізатора, сам каталізатор. Як та машина взагалі їхала?
Автор минус тебе ,что мотор обливается маслом . Отсюда рождается вопрос: какой расход масла на 100 км ?Infernal писав: я крутив мотор так шо масло хлестало з під клапанної кришки
Что то тут не понятно , то ли к умным то ли к красивым ?Куда едем ?.........Infernal писав: Ше би впуск нормальний з дроселями чи 4 літровим ресівером
А хочеш доведу , що варто ???b_andriy писав: НЕ ВАРТО!!!
він не ведеться...постійно як не коробас то свічкиTIGER-NIGER писав: знов пропоную порівняти сили топікстартера з кимось. як що всім впадло, то це може бути я...
як що будуть пропозиції пишіть...
Згоден. А якшо БОШ чи GM шитий??M@sTeR писав: Стоковий інж, принаймні на БОШ чи на GM мозгах програє нормально виставленому карбюратору......
Дивитися з 8:15Black писав: на деякі мотори розрізна ставиться вже з заводу.
Официальную инфу /линку в студию (мы исключаем VFTS), жду............
В личке ))Black писав: Голословно ....................... где подтверждение ?
Расхода масла небыло ВООБЩЕ . За последнюю неделю эксплуатации убежало всё масло. Прокладка ГБЦ уже была никакой, поэтому из под неё начало хлестать масло .Black писав: Автор минус тебе ,что мотор обливается маслом . Отсюда рождается вопрос: какой расход масла на 100 км ?
Чего не понятного ? Спрашивай объясню, покажу, расскажу, дам потрогать.Black писав: Что то тут не понятно , то ли к умным то ли к красивым ?Куда едем ?.........
те що твій жиг ніфіга не їде я в цьому сумніватися не буду, но повір mikeng'aInfernal писав: Та мій жиг теж ніфіга не їде, чесн-чесн
о вже масло втекло, далі що буде? корозія з"їла машину і вона на 2 шматка розвалилась?Infernal писав: убежало всё масло
угу , причому судячи зKonsperant писав: о вже масло втекло
жигуль ТСа дійсно унікальний . Прокладка ГБЦ селективно випускала масло , в той же час тримаючи компресію і антифриз в системіInfernal писав: Прокладка ГБЦ уже была никакой, поэтому из под неё начало хлестать масло .
Konsperant писав: те що твій жиг ніфіга не їде я в цьому сумніватися не буду,
Твій журнал ну дуже промовистийInfernal писав: А шо ти робиш по машині хотів би я знати? Можна глянути твій бортовик?
А що, поганятися хочешInfernal писав: AndrewK, в першу чергу
Зато твій майже мегаенціклопедія ))AndrewK писав: Твій журнал ну дуже промовистий
Пожалій машину, ти ж щойно ТО зробив )))AndrewK писав: А що, поганятися хочеш ? Так давай
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей