Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Пассат Б 5 заводиться з енного разу
-
- Ім'я:юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Історія така. Спочатку десь пів року назад, почав заводитись з 2-гого разу тільки на холодну. З першоко разу при теплому чи на гарячу, з пів тика. Тепер десь місяць як почав заводитись що на гарячу , що на холодну- коли з 3-тьго коли з сьомого, а коли з першого разу.
Стоїть ГБО (але на заводку не впливає, що на бензині заводити, що з газу зразу-результат такий же.) Для ГБО шнур я маю(карти співпадають, там все гуд).
Помилок, що вплинули б на заводку раніше не було (тепер не знаю, продав всі ВАГ-коми і чекаю нову партію).
Хто в районі епіцентру знає толкових діагностів, чи сам підкаже.
Може хтось має манометр, провірити тиск в магістралі з бензонасосу, про всяк випадок.
Загалом, хто що підкаже, прошу.
Стоїть ГБО (але на заводку не впливає, що на бензині заводити, що з газу зразу-результат такий же.) Для ГБО шнур я маю(карти співпадають, там все гуд).
Помилок, що вплинули б на заводку раніше не було (тепер не знаю, продав всі ВАГ-коми і чекаю нову партію).
Хто в районі епіцентру знає толкових діагностів, чи сам підкаже.
Може хтось має манометр, провірити тиск в магістралі з бензонасосу, про всяк випадок.
Загалом, хто що підкаже, прошу.
- p0var
- Ім'я:Макс
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
Re: Пассат Б 5 заводиться з енного разу
попробуй заводоку на газу.. якщо в программі виставлена можливість екстримальної заводки на газу (тримаєш газову кнопку натиснутою і починаєш крутити стартером).
якщо нормально заведеться - бензонасос.
моб. 098 943 03 54
instagram.com/westgaslviv
westgas.lviv.ua
instagram.com/westgaslviv
westgas.lviv.ua
- BOSH
- Ім'я:Олег
На свічки дивився? Як поводиться при їзді, щось змінилось?
volkswagen.lviv.ua
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
мені здається що проблема в датчику колінчатого або розподільчатого валів 

Impossible is Nothing
-
Результат той самий. Не заводиться з першого разуp0var писав:попробуй заводоку на газу.. якщо в программі виставлена можливість екстримальної заводки на газу (тримаєш газову кнопку натиснутою і починаєш крутити стартером).
-
При їзді відчутних проблем не має, ні при розгон ні при любих нагрузках.BOSH писав:На свічки дивився? Як поводиться при їзді, щось змінилось?
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
George734, в колеги таке було. Перетепся якийсь дротик в газовій установці. Тоде не могли вияснити бо і на бензі не заводився
-
Датчик розпредвала (він же, датчик Холла, з ньго фішку знімав, пробував заводити, без неї, на заводку не вплинуло, тепер по всій видимості помилка буде при скануванні).T5-R писав:мені здається що проблема в датчику колінчатого або розподільчатого валів
Я пробував знімати фішку з датчика холла і з ДТОЖ. зміни нуль, що з ними що без них, при їзді проблем нуль, при заводці ті ж самі.
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
George734, дивись, я мав трабли з датчиком р.вала у трьох машинах
2110 1.6 8ве - коли втикнув датчик, вона заводилась, але приходилось довго крутити стартером
Е-39 м52в20 - машина без нього не заводилась взагалі ( поки не охолоджувалась повністю) поміняв його та датчик к.вала заодно і все стало гуд
опель астра - коли він навернувся, то симптоми були як в тебе, на холодну, особливо зранку заводилась або з першого разу, або з 4го або взагалі з 10-го, причому жоден діагност не дав раду, крім Павла, що в Городку.
2110 1.6 8ве - коли втикнув датчик, вона заводилась, але приходилось довго крутити стартером
Е-39 м52в20 - машина без нього не заводилась взагалі ( поки не охолоджувалась повністю) поміняв його та датчик к.вала заодно і все стало гуд
опель астра - коли він навернувся, то симптоми були як в тебе, на холодну, особливо зранку заводилась або з першого разу, або з 4го або взагалі з 10-го, причому жоден діагност не дав раду, крім Павла, що в Городку.
Impossible is Nothing
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
Діма, дико шарющий діагност, ше й в твоєму районі,
навпроти МЕТРО. колишній Хундай сервіс.
номера нажаль нема,
справиться 100%, специально обучен под ВАГ.
номера нажаль нема,
Quattro
- baramelik
- Ім'я:Володя
- Контактна інформація:
якого року Пасат? Який мотор?
- підключити шнурок і глянути помилки. а потім вже гадати на кавовій гущі
- Якщо мотор старуватий (АЕВ та інші без електронного газу), то є шанси шо шнурок нічого не знайде. Не знайде він і тоді, коли датчик барахлить, але в межах допуску.
T5-R, імхо каже саме вірне, єдине що провірити то важко, хіба підміняти.
- може бензонасос недає вже тиску? під навантаженням не смикається на бензині.
- дтож там вроді 2. один на мозґи, другий на приборку. Той шо на мозги тре дивитись...
-
- підключити шнурок і глянути помилки. а потім вже гадати на кавовій гущі
- Якщо мотор старуватий (АЕВ та інші без електронного газу), то є шанси шо шнурок нічого не знайде. Не знайде він і тоді, коли датчик барахлить, але в межах допуску.
T5-R, імхо каже саме вірне, єдине що провірити то важко, хіба підміняти.
- може бензонасос недає вже тиску? під навантаженням не смикається на бензині.
- дтож там вроді 2. один на мозґи, другий на приборку. Той шо на мозги тре дивитись...
-
-
Ziro-cool писав:Діма, дико шарющий діагност, ше й в твоєму районі,
номера нажаль нема,
Кординати дай. Чи телефон
-
2002 AWTbaramelik писав: якого року Пасат? Який мотор?
Так і буде.baramelik писав: то є шанси шо шнурок нічого не знайде. Не знайде він і тоді, коли датчик барахлить, але в межах допуску.
Так я ж не проти. Хто має Б.у завідомо справний, я б попробував.baramelik писав: єдине що провірити то важко, хіба підміняти.
Не смикається, хоч як хто манометр має я б провірив. (Але то навряд чи)baramelik писав: під навантаженням не смикається на бензині.
Так вроді один там стоїть.baramelik писав: дтож там вроді 2. один на мозґи, другий на приборку. Той шо на мозги тре дивитись...
-
Я щось ніяк дупля дати не можу, де тут був Хундай сервіс? Може там в задупї, де Опелі ремонтують? Чи десь на конюшинній? Чи де?Ziro-cool писав: Діма, дико шарющий діагност, ше й в твоєму районі,
номера нажаль нема,
Де того Діму шукати?
-
Купив на шроті датчик розпредвала (Холла) за 300 грн, поміняв, і майже вирішив проблему. Тобто, стала заводитись з першого разу в пів обороту , але коли постоїть пів, дня, то крутити треба трохи довше. А коли сутку, то з 2-3 разу.
Підозрюю, що є ще проблема в зворотньому клапані бензонасоса. В кого будуть ще які думки.
Підозрюю, що є ще проблема в зворотньому клапані бензонасоса. В кого будуть ще які думки.

- baramelik
- Контактна інформація:
о! в мне така сама оказія. Тільки після довгої стоянки не з 2-3 разу, а з першого, но типу неохоче, 500/600 об і помало набирає прогрівочні 1000. Думаю на датчик температури якись. Ніяк не зберусь провірити. Тре з вагкомом зранку запхнутись в гараж, підключити і не заводячи машини глянути, яку температуру показує датчик intake air temp i coolant temp (точно не памятаю в якій групі, но це непринципово, в інтернетах є вказано...). Якшо якись з них бреше на 10+ градусів - кандидат на заміну. Одна проблема - часу немає.George734 писав: Купив на шроті датчик розпредвала (Холла) за 300 грн, поміняв, і майже вирішив проблему. Тобто, стала заводитись з першого разу в пів обороту , але коли постоїть пів, дня, то крутити треба трохи довше. А коли сутку, то з 2-3 разу.
Вважаючи на дату попереднього посту, дозволю собі запитати у ТС, вирішили проблєму?
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
А на СТО що сказали? То ж не жигулі, щоб вичисляти проблему методом виключення замінюючи всі деталі.
Якби їздив на бензині, то можна було б грішити на бензонасос, що не тримає тиск.
Якби їздив на бензині, то можна було б грішити на бензонасос, що не тримає тиск.
- baramelik
- Контактна інформація:
Andriy01, повірте, майже всі СТО так само працюють методом "перебору". "Майже всі" означає що не всі, але ті хто знають і вміють - то остання інстанція. Ну і ціна.... Переважно вони вже констатують факт, до якого юзер доходить методом логічного перебору варіантів, використовуючи дані вагкому і форуми. Та і датчик може брехати, але допуски зберігаються і комп'ютер його ігнорує....Andriy01 писав: А на СТО що сказали? То ж не жигулі, щоб вичисляти проблему методом виключення замінюючи всі деталі.
там впринципі по барабану. заводиться машина завжди на бензині. І якби бензонасос не тримав тиск, після 3000+ обертів машина би тупо не їхала....Andriy01 писав: Якби їздив на бензині, то можна було б грішити на бензонасос, що не тримає тиск.
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
Бензонасос можна продіагностувати спец обладнанням. В мене таке ж було колись.
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
то 99,99% вірогідностіGeorge734 писав: Підозрюю, що є ще проблема в зворотньому клапані бензонасоса. В кого будуть ще які думки.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей