Казав собі що ніколи невізьму опеля, але хотів ЗП, ну от і відважився.....
Opel Omega A 2.0 C20NE 115 к.с., 1988 року, задній привід, кольору сірий металік....як на диво для опелів, досить живий кузов....присутня система ABS(але неробоча

Що можу сказати.....корова для транспортування сімї з точки А в точку Б, вальяжна, плавна, педаль газу довго думає, ривка нема, досить тихохідна як на ті роки, підвіска передня проста як двері(ричаг макферсон і стаб), рульовий редуктор з ГУР звичайно гуд, коли стоїш на місці, але коли їдеш то щось він туговатіше ходить, задня підвіска на подобі Ford задньопривідних сієр і скорпіо.....
Розхід виходить в мене менший ніж на ВАЗ 21093, в 10 л. змішаний тип СМТ-траса вкладаюсь......Місця в салоні багато, багажник мега великий.....
Робити по машині нічо серйозного не збираюсь крім розхідних ходової і т.д.......
На черзі заміна тормозних колодок(стоять якісь китай говен що скриплять ппц), пофіксити ABS, заміна передніх амортизаторів, сайлентів і глянути по мотору, хреново заводиться на гарячу, треба дати трошки газу......
Тепер мінуси:
Я був в шоці від того С20NE, вроді кажуть самий гуд мотор, но в реалі НЕ ЇДЕ взагалі, я нею обернутись на грунті толком неможу....

Повороти теж не так чітко пише як хотілось би, після встановлення трикутних ричагів на ВАЗ 21093, ВАЗ рулився МЕГА, а тут хіба задні за рахунок незалежної підвіски гарно працює, ну але це все ж через вагу....
Така опція як КОЛХОЗ присутня......

А підфарніки синенькі мммммм

Порівняти з моєю девяткою то Омега не їде взагалі.....задоволення від їзди в мене ноль, просто пересування моєї дупи.......

На ВАЗ звичайно більше не пересяду (для простої їзди), а от для покатушок, там спринтів, ралі то є в планах щось таке побудувати.......
В планах махнутись з братом на Е30, а то він її щось ніяк до пуття не може довести.....