Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я його не колекціоную, а експлуатую. Причина проста: старі будинки кращі, ніж новіші; старі картини також; навіть старі мобілки працюють до тепер, а новіші здихають через рік.Borya писав: тоже люблю колекціонувати старий хлам до усрачки
VETERAN писав: Я його не колекціоную, а експлуатую.
в кантексті того шота згадалось ...VETERAN писав: старі будинки кращі, ніж новіші; старі картини також; навіть старі мобілки працюють до тепер, а новіші здихають через рік.
Колись робили речі, орієнтуючись на довговічність і надійність, а тепер нав'язують моду на сучасність, не звертаючи увагу на якість.
VETERAN писав: Borya, сьогодні ще біля 30км проїхав - з гаража в гараж і назад + ще всякі справи по дорозі. І так майже щодня - витримує "карєта прошлого".
А скільки кілометрів від Арсену на Науковій до Холма Слави через Сихів і металобазу на Навроцького + назад через нижній Шувар? На машині спідометр показує ту ж відстань. Але тобі видніше - ти ж п'янствуючий екстрасенс.Borya писав: та спіртометр бреше
VETERAN писав: Borya написав:
та спіртометр бреше
А скільки кілометрів від Арсену на Науковій до Холма Слави через Сихів і металобазу на Навроцького + назад через нижній Шувар? На машині спідометр показує ту ж відстань. Але тобі видніше - ти ж п'янствуючий екстрасенс.
А я абашив в стрийсому з крутейшої гори і так захопився швидкістю шо запізно почав тормозити і злетів в горку з пеньком конкретнимAnGeL писав: Sluva, ну я воопшето летів з саморобного трампліна висотою десь так 50 см, і при приземленні непопав на сідло і на педалі
тю. я собі 3.5 спереду\ззаду на 2.1" колесах помпую і норм. зато котиться добреBOXER писав:в мене на камерних колесах 2.0 закачено і то жостко
![]()
троха твердо,3 атмосфери якраз гуд!zinkevych писав: , на 3.5 обидва, бо харить пробивати)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей