Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Скільки коштує Пасат Б5?andreyclk писав: дідусі по різному забезпечені є !!!
Ти абсолютно правий , сам неасілю, а якшо би почав робити, то то розтягнулося би на 2-3 тиждня. Гараж поки що зайнятий тачкою вітчима і всіляким хламом з іншої хати. Інструмент треба буде позичати в людей або купувати свій. Але когось на допомогу треба буде кликати бо сам я там зашиюсь , то правда.b_andriy писав: Можна самому то зробити за два дні якшо руки з жопи не ростуть, але я так поняв шо сам ти неасіліш і роблять за тебе
Та я всього навсього натякнув що воно трошки їде і тут понеслося ...HacK писав: може тут розпинатися який в нього мега тюнінг і як він всіх рве
Ніколи в житті не грішу на машину. Все шо в ній не так, то всьо мої криві руки і квадратна голова. Ушатую всьо сам. Їздив би спокійно і горя не знав. А так , на получай ремонт і судячи по всьому не дешевий.Петро писав: І не спихай все на машину,шо шось там поломане,треба робити,ремонтувати-то не машина винувата,то власник такий
Я не проти. Зроблю, зашумлю, привезу покажу. Правда кузов буде в ідеалі тільки в наступному сезоні. Так що покищо будеш дивитися на гнуту кришу і обдерті пороги, дрібні вмятині і подряпини.Петро писав: Друже,заспокійся і доведи ділом,а не словом тут на форумі-їдь на північну в неділю,познайомся вживу з людьми-вони тебе вислухають. Покажи на шо машина спосібна. Якшо шось не то буде ,нові друзі тобі підскажуть,якшо ти звичайно не будеш проти
А то в темі саме простіше писати
Мені коробку робив TiGGER - NIGGER. Тобто може не сам власноруч, а його знайомі. Зробили добре, діло зимою було. Перебрали всьо шо там було потрібно і не потрібно. Але тож я дурак безмозглий. Треба ж було хоть пару тисячь наїздити в овощ режимі , хочь мінімально її обкатати не даючи сильних нагрузок. А я давай на радощаг з пробуксовкою на перши , другі , треті переключатися на 5500-6000b_andriy писав: +100500 хто нax зарізав коропку? сама? жиговську коропку зарізати зі стоковим мотором це хіба передачі без сцепи переключати
Я 95 лию. Степінь стиску занизька для такого обороту ))diesell писав: ВОГ 100
Infernal писав: гнуту кришу і обдерті пороги, дрібні вмятині і подряпини
Infernal писав: передачі заходять туго, 4та переважно з невеликим хрустом, задня вмикається через раз
Грат якийсьcdrom писав: машина-мрія, правда потребує невеликих капіталовкладень
AndrewK писав: гаффно під наїздником, кулє
AndrewK писав: який водій - така й машина
Все сходитьсяInfernal писав: А давай я на твої місяцьок поїздю, цікаво чи там взагалі буде шо ремонтувати
Жінку чи подругу мені свою позич на тижденьInfernal писав:AndrewK писав: гаффно під наїздником, кулє
А давай я на твої місяцьок поїздю, цікаво чи там взагалі буде шо ремонтувати![]()
AndrewK писав: А потім вона тебе навчить як треба "їздити"
AndrewK писав: А потім вона тебе навчить як треба "їздити"
AndrewK писав: Жінку чи подругу мені свою позич на тиждень
А потім вона тебе навчить як треба "їздити"![]()
фсьо,тему можна закриватиAndrewK писав: А потім вона тебе навчить як треба "їздити"![]()
найкращий перл за 29 сторінок !AndrewK писав: Жінку чи подругу мені свою позич на тижденьА потім вона тебе навчить як треба "їздити"
Праву чи ліву ??AndrewK писав: Жінку чи подругу мені свою позич на тиждень
А потім вона тебе навчить як треба "їздити"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей