Зараз зважив - 15,6кг. А по паспорту мало бути 14. Обдурили?VETERAN писав: Вагу визначав простим порівнянням

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Зараз зважив - 15,6кг. А по паспорту мало бути 14. Обдурили?VETERAN писав: Вагу визначав простим порівнянням
мій такий самий але важить 14.1, але сідуха в мене оригінальна, а тут походу мініна, ну але явно не на 1,5 кгVETERAN писав: Зараз зважив - 15,6кг. А по паспорту мало бути 14. Обдурили?
Точно, забув. Там було сідло чоловіче, з дірою, а ми попросили велике гелеве, а воно трохи важке.Jarevych писав: сідуха в мене оригінальна, а тут походу мініна
Jarevych писав: Borya написав:
Ну як це дитину потрібно не любити, шоб купити такий анашан, та ще й за таку ціну?
читай вище, то не ашанбайк, то оригінальний Пінінфаріна правда 2002 року випуску
Та яких аргументів ще потрібно, рама убога, обвіс навіть не бюджетний, а нижче, дюймовиц стакан, пружинна вилка. Той вел можна порівняти з телефонами які київстар продавав під акцію, ніби і телефон, ніби і сенсорний, а толку мало.Jarevych писав:Borya, ти про шо? ти можеш нормально аргументовано висловитись? або пиши по суті, або не флуди
ВІн напевно про то що "Пінінфаріна" всього-навсього дизайнерська студія,яка малює і продає дизайн всім хто платить гроші і для Borya це всього навсього звичайний італоашанбайк,але з претензією на "дизайнерське походження"Jarevych писав: ти про шо? ти можеш нормально аргументовано висловитись?
та позбирались одні вело мажори для яких такий вєл то ге от і бакланять, а для когось гарний і хороший велосипед. Мені наприклад підходить, колись про такий мріяв, а зара купив, відповідає всім моїм вимогам і потребам.Sluva писав: ВІн напевно про то що "Пінінфаріна" всього-навсього дизайнерська студія,яка малює і продає дизайн всім хто платить гроші і для Borya це всього навсього звичайний італоашанбайк,але з претензією на "дизайнерське походження"
вєліки круті, я зацінивTaras:) писав: отакі 2 коника купив собі і дружині
CAT писав: ашанбайк,
Fobos писав: навіть шви від зварки зашпакльовані.
ти часом не в Армена купляв свій Ашанбайк?CAT писав: Ну раз так, в мене також є ашанбайк, їде вперед, повертає!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей