Але ж живе!diza писав: Чи має право на життя знак який прикріплений до стіни будинку.

Буває крутіше

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Але ж живе!diza писав: Чи має право на життя знак який прикріплений до стіни будинку.
10,2,5 регламентує відсьань від краю проїзної частини, а 10,2,9 висоту.diza писав: 10.2.4
як в нього нема реєстратора то вирішує кількість свідків.topper писав: 1.яка має бути безпечна дистанція і інтервал руху? Наприклад, ї під гору зупиняюсь на світлофорі, ззаду впритик підрулює машина. При початку руху, я чуть скочусь і буде дтп. Хто буде винен?
я написав як приклад, тьфу-тьфу ніяких дтп не було :)))MAECTP0 писав: к в нього нема реєстратора то вирішує кількість свідків.А реально то ти - сачкував на практичних заняттях "рушання під гірку."
шукати свідків, що він заблизько підкотив. хоча нема такої норми. Отже або в тебе несправне стоянкове гальмо або ти не вмієш рушати з місця.topper писав: Ну я про регік того шо ззаду також думав, а як бути по-правилах?
водій повинен сам обрати безпечний для нього інтревал. Бо в одного гальма аля запор а в іншого АБС й інші погані вислови. В одного близько зорість а інший різкий як понос...topper писав: А як на рахунок інтервалу руху?
якщо питання конкретно до мене то не скажу бо не в курсі.topper писав: Ну і на рахунок прав?
ну інтервал і дистанція - речі різнокольорові як то кажутьMAECTP0 писав: водій повинен сам обрати безпечний для нього інтревал. Бо в одного гальма аля запор а в іншого АБС й інші погані вислови. В одного близько зорість а інший різкий як понос...
Ти рухався назад.topper писав: При початку руху, я чуть скочусь і буде дтп. Хто буде винен?
немаtopper писав:may, тобто якшо мені впритик під зад підрулить авто, а я зимою чи під час дощу буду рушати на слизькій дорозі, чуть скочуть і стукну - то буду винен? Хіба нема якоїсь межі за яку не можна підпирати?
мені також здається але тоді треба хреститись...ugine31 писав: а мені здається, що буде винен водій сзаді. не обрав безпечно ситуацію відповідно до ситуації на дорозі і пісєц.
по правилах - ТАК. а по людськи - ХЗ. може він спецом підствився - має свідків, регік.ugine31 писав: а мені здається, що буде винен водій сзаді.
неправий той хто мав більше шансів уникнути дтп.MAECTP0 писав: а по людськи
а це питання дуже розтягнуте. Підозрюю що якщо однофрумчанин буде заднім то й 10см дофіга, а якщо переднім - 1м замало :)bossjara писав: підпер
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей